Antiikkimatka Turkkiin.jpg

Antiikki- ja kylpylämatka Alanyaan

ke 13.4.2022 - ke 20.4.2022.

Turkin turkoosi rannikko ja Taurusvuorten vihreät rinteet kutsuvat pääsiäismatkalle Alanyaan! Matkan aikana vierailemme Taurusvuorilla, Mountain Avena Boutique -hotellissa. Tutustumme myös läheiseen Turktasin-museokylään ja hotellin puutarhaan sekä ympäristöön. Loppumatkan (4 vrk) nautimme tasokkaan C-Lounge -hotellin palveluista. C-Lounge on Alanyan itäisellä rannalla sijaitseva kylpylähotelli, jossa on All Inclusive -palvelut. Alanyan päivien aikana tutustumme kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin. Matka toteutetaan yhteistyössä Huutokauppa Helanderin​ kanssa.

 

Matkan hinta:

1150 € / hlö

Matkalle jaetussa huoneessa

Hinta jaetussa kahden hengen huoneessa. Käsittelykulu 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

1345 € / hlö

Matkalle yksin

Hinta yhden hengen huoneessa. Käsittelykulu 15 € lisätään matkan hintaan.

65-145 €

Huoneluokan korotus

Mountain Avena Boutique -hotellissa Superior-luokan huone sekä C-Loungessa osittainen merinäköalahuone € 65 / hlö. Mountain Avenassa De Lux-huone ja C-Loungessa merinäköalahuone € 145 / hlö.

 

Matkan hintaan sisältyy:

Suorat lennot

Finnairin suorat lennot Helsinki–Gazipasa–Helsinki

Majoitus

Kuljetukset

Ohjelman mukaiset kuljetukset yksityisellä linja-autolla

Ruokailuja

Ohjelman mukasiet ruokailut: puolihoito ensimäiset 3 vrk ja täyshoito seuraavat 4 vrk.

Vierailuja

Ohjelman mukaiset vierailut ja sisäänpääsyt

Matkanjohtajan palvelut

Matkanjohtaja Antti Haukkamaan palvelut ovat käytössäsi koko matkan ajan.

Turkish Dance
 

Matkaohjelma:

ke 13.4.2022 - ke 20.4.2022.

Ke 13.4.2022

Lähtöpäivä

Finnair reittilennot Helsinki-Gazipasa klo 07.30–12.25. Lentokentältä bussikuljetus Taurusvuorten rinteillä sijaitsevaa
Mountain Boutique -hotelliin. Suvun vanhalle maatilalle rakennettua hotellia emännöin suomalaissyntyinen Pauliina.

to 14.4.2022 - ke 15.4.2022

Matkapäivät 2–3

Kolmen ensimmäisen vuorokauden aikana Pauliina kierrättää ryhmää maatilalla ja sen ympäristössä. Pääsemme tutustumaan mm. tilan vanhoihin rakennuksiin, hedelmätarhaan ja jokapäiväisiin askareisiin. Vierailemme lähistöllä sijaitsevassa museoidussa Turkstasin -kylässä. Matkan ensimmäiset kolme päivää on tarkoitettu lepoon ja rauhoittumiseen upeissa vuoristomaisemissa. Nautimme maatilan aamiaisen ja runsaan illallisen päivittäin. Hotellin näköalauima-allas on käytössämme ja pääsemme myös nauttimaan suomalaisen saunan löylyistä.

la 16.4.2022 – ti 19.4.2022

Matkapäivä 4-6

Siirrymme Turkin vuoristosta Alanyan rantakadun varrella sijaitsevaan C-Lounge -kylpylähotelliin. C-Loungessa oleskelun aikana tarjolla on all inclusive -palvelut. Matkan kaupunkiosuuden neljän vuorokauden aikana on retkiä päivittäin. Käymme mm. Alanyan arkeologisessa museossa, Kale-linnoitusvuorella, Syedran muinaiskaupungissa, Demirtaksen pikkukylässä sekä paikallisilla markkinoilla. Järjestämme myös ”Suomalaisena Turkissa” -tilaisuuden, jonka aikana Turkissa asuvat suomalaiset kertovat kokemuksistaan. Halukkailla on mahdollisuus tutustua myös Turkin loma-asuntotarjontaan.

Ke 20.4.2022

Paluupäivä

Kuljetus C-Lounge hottelista lentokentälle. Palaamme Suomeen Gazipasasta klo 19.00 lähtevällä Finnairin suoralla lennolla, jonka on määrä saapua Helsinkiin klo 22.20 paikallista aikaa.