top of page

Matkaa Kurtnan rompetorille!

Viron hauskin antiikkitapahtuma Kurtnan rompetori odottaa sinua. Lähde kokemaan rompetorin viehätys yhdessä ryhmän ja kokeneiden matkanjohtajien kanssa ja tee löytöjä tästä aarreaitasta. Katso seuraavat vapaat lähdöt alta.

Hestia Hotelli Barons, Aarrematkat, teatterimatka Tallinaan.jpg

Kurtnan rompetori & Nömmen kievari

Hinta alk. 275 € / hlö. Matka-aika 30.9.–1.10.23. Lue lisää...

Kurtnan rompetori, viron hauskin antiikkitapahtuma, aarrematkat

Mikä ihmeen Kurtnan rompetori?

Järjestämme matkoja Viron hauskimpaan antiikkitapahtumaan Kurtnan rompetorille vuosittain! Vierailemme matkan aikana myös Tallinnassa sijaitsevan Balti Jaaman -torilla ja sen antiikkiliikkeissä sekä yhdessä historiallisessa kohteessa, kuten kartanossa tms. Vuonna 2023 Kurtnan matkoilla vieraillaan mm. Kernun kartanossa sekä kestikievarissa Nömmen kylässä. Laivamatkoilla ryhmällämme on yleensä käytössä kokoustila, kevyen buffetin ja hanajuomien kera tai vastaavasti laivan buffet kansipaikoin.

Pellolla pidettävä tapahtuma järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä ja se on todella suosittu vanhasta tavarasta kiinnostuneiden keskuudessa. Väkeä on paljon, mutta niin on myös tavaraa. Rompetta on toki runsaasti, mutta mukana on aina myös vanhaa hyvää tavaraa ja löytöjäkin pystyy tekemään. Tapahtuman kauppiaat tulevat eripuolilta Viroa ja Latviaa ja saattaa mukana olla jokunen kauppias vähän kauempaakin.

Balti-Jaam-Tori-antiikkitarjontaa-Helanderin-ja-Aarrematkojen-antiikkimatja.webp

Balti Jaama-tori ja sen antiikkiliikkeet

Tallinnassa suuntaamme myös Balti Jaama -torille ja kauppahallille, jonka yläkerrasta löytyy useampikin antiikkiliike. Asematori on ainutlaatuinen yleistori, jonka kolmessa kerroksessa toimii noin 300 eri myyjää. Maanalaisessa kerroksessa sijaitsevat supermarket, kuntosali ja erilaiset palvelut, ensimmäisessä kerroksessa suuri kala- ja lihasali, vihanneskatu ja monipuolinen katuruoka-alue, jossa on 20 eri ruokapaikkaa. Toinen kerros on omistettu pääasiallisesti virolaiselle designille ja käsityölle, vaatteille, taloustavaroille, antiikille ja vanhoille tavaroille. Viereinen Telliskiven alue on nykyisin hyvin trendikäs kaupunginosa lukuisine putiikkeineen ja ravintoloineen. Täältä löytyy myös valokuvamuseo Fotografiska.

Seuraa meitä somessa!

  • Facebook
  • Instagram
Aarrematkojen matkanjohtajat Jenny ja Antti
bottom of page