top of page
Antiikkimatka Turkkiin.jpg

Turkin pitkä matka
– 26 vuorokautta Turkin Alanyassa

Vaihda marraskuun sateet ja pimeys Aarrematkojen kanssa pitkään lomaan Turkin turkoosille rannikolle suomalaisten suosimaan Alanyaan! Valittavana kestoltaan 17 tai 29 vrk kestävä matka!

Matkan hinta

Hintoihin lisätään toimistomaksu 15 euroa / varaus.

29 vrk, 2 hlö huoneessa

Alkaen 1,945 € / hlö

Muita vaihtoehtoja: 2,125 € / hlö, merinäköalalla tai 2,035 € / hlö, sivuttaisella merinäköalalla. Hinnat jaetussa kahden hengen huoneessa.

29 vrk, yksin kahden hh huoneessa

alkaen 2,370 € / hlö

Muita vaihtoehtoja: 2,480 € / hlö, sivuttaisella merinäköalalla. Tässä matkavaihtoehdossa merinäköalahuonetta ei voi varata yhden hengen huoneena

Matkan hintaan sisältyy

Finnairin reittilennot

finnair.jpg

25.10 Helsinki-Gazipasa 16.35–20.20 / 23.11 Gazipasa-Helsinki 13.20–16.20.

Lentolippuun kuuluu ruumaan menevä matkalaukku. Lisäksi matkalla opastetut lentokenttäkuljetukset Turkissa.

Hotellimajoitus (pitkällä matkalla All inclusive)

c-lounge hotelli turkissa on all inclusive, aarrematkat turkin pitkä matka.png

Majoittuminen:

C-Lounge****+ hotelli Alanyan (kuvassa merinäköalahuone) rantakadun varrella noin 4 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Tasokas ja Alanyan parhaimpiin hotelleihin lukeutuva C-Lounge on kodikas hotelli, erinomaisella palvelulla. Pitkillä matkoilla hintaan sisältyy All Inclusive -palvelut eli täysihoitoruokailut juomineen, sisältäen paikalliset alkoholijuomat. Hotellissa on buffetravintola, jossa myös ulkoterassi merinäköaloin. Hotellissa myös kahvila, aulabaari, allasbaari, a la carte ravintola sekä rantabaari. Kaikissa huoneissa on parveke. Valittavana joko perushuone, josta näköalat viereisiin rakennuksiin, osittainen merinäköala tai merinäköala.

Hotellin palvelut

c-lounge hotelli, turkin pitkä matka, aarrematkat.png

Hotellilla on oma ranta-alue (kuvassa), jossa aurinkovuoteet sekä uimalaituri mereen. Hotellissa on iso allasalue, spa-osasto saunoineen ja hoitoineen, myös kampaamo sekä sisäuima-allas. Hoidot lisämaksusta. Kuntosali ja pieni kauppa. Hotellissa on illallisen jälkeen iltaohjelmaa useana iltana viikossa.

Hotellikierros ja orientaatiokävely lähistöllä

Image by Alisa Golovinska

Hotellikierroksen ja hotellin läheisyyteen yltävän orientaatiokävelyn aikana pääset tutustumaan hottelliin ja sen lähialueen palveluihin. Näin matkasi lähtee käyntiin vaivattomasti!

Yhteiset tapaamiset

Image by Link Hoang

Matkan alussa Aarremattkat järjestää yhteisen infotilaisuuden, jonka lisäksi vierailemme yhdessä paikallisilla markkinoilla sekä osallistumme Suomalaisena Turkissa tilaisuuteen.

Hyvä tietää:

Image by Jane Palash

Marraskuu on sään suhteen hyvää aikaa Turkin rannikolla. Päivälämpötilat ovat 25 asteen molemmin puolin, yölämpötilat 15 asteen paikkeilla. Merivesi koko kuukauden yli 20 c asteista. Hotellin ympäristössä on myös hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja esimerkiksi Taurus vuorten rinteillä on hyvät maastot kävelyretkiin, patikointiin sekä pyöräilyyn. Alanyan Itäisen rantakadun varrella sijaitsevasta hotellista pääsee keskustaan pitkin leveää jalkakäytävää, jonka varrella paljon istutuksia, penkkejä sekä koko kansan kuntoiluvälineitä. Jalkakäytävä jatkuu pitkin rantaa noin 20 km:n matkan.

Peruutusehdot:

Peruutukset 11.7.22 jälkeen mutta ennen 12.9.22 = 250 € /hlö
Peruutukset 12.9.22 jälkeen mutta ennen 3.10.22 = 50 % matkan hinnasta
Peruutukset 3.10.22 jälkeen = 100 % matkan hinnasta

bottom of page