top of page
Teatterimatkat Tallinnaan.jpg

SYKSY 2024 - KEVÄT 2025

Teatterimatkat Tallinnaan

Lähdöt & esitykset

Tervetuloa Aarrematkojen teatterimatkalle Tallinnaan! Lähde kokemaan Estonia-teatterin upeita esityksiä, majoitu mukavasti Hestian Europa hotellissa aivan Nautica-ostoskeskuksen sekä Tallinnan sataman läheisyydessä ja tutustu Tallinnan antiikkitarjontaan yhdessä Aarrematkojen kokeneen matkanjohtajan kanssa. Matkan hintaan sisältyy teatterilippujen ja majoituksen lisäksi buffet-tyyliset yhteiset ruokailut Viking Linen XPRS laivalla. Valitse itsellesi mieluisa esitys ja lähde nauttimaan Tallinnan kulttuuritarjonnasta yhdessä Aarrematkojen kanssa.

Matkan hinta alk. 230 € / hlö.

Matkan hinta teatterimatkoille lähdöstä riippuen alkaen 230 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 45 € / henkilö. Lisämaksusta voi tilata myös hytin laivamatkoille. Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat kansipaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki, Viking Line XPRS

Yhden yön majoitus Hestian hotelli Europassa buffet-aamiaisella

Ateriat laivalla – menomatkalla brunssi ja paluussa buffet-illallinen hanajuomineen

Teatterilippu Estonia-teatterin esitykseen

Retki Balti Jaama-torille yhdessä matkanjohtajan kanssa

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Matkaohjelma

Lähtöpäivä

Paluupäivä

Laivamatka Helsinki-Tallinna Viking Line XPRS klo 10:30-13:00. Laivamatkalla menossa brunssi hanajuomineen.

 

Tallinnassa kävellen hotelli Hestia Euroopaan, jossa majoittuminen ja vapaata aikaa.

 

Lähtö hotellilta klo 16:00 Estonia teatteriin, jossa illan esitys alkaa klo 17:00. Esityksen jälkeen paluu omatoimisesti hotelliin.

Aamiainen klo 7:00–10:00 ja huoneiden luovutus klo 12:00. 

 

Matkanjohtaja lähtee halukkaiden kanssa kävelylle Balti Jaam-torille ja halleille tai Kagriorgin puistoon ja palatasialueelle. Marras-joulukuussa yhteinen kävelyretki vanhan kaupungin joulutorille. Matkatavarat jätetään laukkusäilytykseen hotellille.

 

Lähtö hotellilta satamaan klo 16:00. Laivamatka Tallinna-Helsinki, Viking Line XPRS klo 17:00–19:30. Paluussa buffet-illallinen hanajuomineen. Marras-joulukuussa tarjolla joulubuffet.

Palvelut

Hestia Hotelli Europa, Aarrematkat, Kuva Hanne Peippo.jpg

Hestian hotelli Europa

Majoitus tapahtuu Tallinnassa Hestia Hotel Europassa, aivan Tallinnan sataman D-terminaalin ja Nautica kauppakeskuksen vieressä. Hotelli Europa on hyvätasoinen hotelli, jossa on valoisat ja tilavat huoneet, ja tarjolla on myös kolmen hengen huoneita. Majoituksen sisältyy runsas buffet-aamiainen. Kävelymatka satamasta hotelliin on noin 300 metriä ja hotellista Estonia-teatteriin noin 1,3 km. 

Teatterimatkat Tallinnaan, syksy 2023, aarrematkat.png

Viking Line XPRS

Laivamatkat kaikilla lähdöillä Helsinki–Tallinna Viking Line XPRS klo 10:30–13:00 ja Tallinna–Helsinki klo 17:00–19:30. Menomatkalla yhteinen brunssi ja paluumatkalla Buffet-illallinen. Aterioihin sisältyy hanajuomat, myös viini ja olut. Marras-joulukuussa paluussa on tarjolla laivan ihana joulu-buffet.

Balti jaaman tori.png

Balti Jaama-tori ja sen antiikkiliikkeet

Tallinnassa suuntaamme myös Balti Jaama -torille ja kauppahallille, jonka yläkerrasta löytyy useampikin antiikkiliike. Asematori on ainutlaatuinen yleistori, jonka kolmessa kerroksessa toimii noin 300 eri myyjää. Maanalaisessa kerroksessa sijaitsevat supermarket, kuntosali ja erilaiset palvelut, ensimmäisessä kerroksessa suuri kala- ja lihasali, vihanneskatu ja monipuolinen katuruoka-alue, jossa on 20 eri ruokapaikkaa. Toinen kerros on omistettu pääasiallisesti virolaiselle designille ja käsityölle, vaatteille, taloustavaroille, antiikille ja vanhoille tavaroille. Viereinen Telliskiven alue on nykyisin hyvin trendikäs kaupunginosa lukuisine putiikkeineen ja ravintoloineen. Täältä löytyy myös valokuvamuseo Fotografiska. Lue lisää!

Galleria

Blogissa

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

  • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

  • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

  • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

    • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

    • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

    • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page