top of page
Laivalla tehtävät matkat, Aarrematkat

Laivalla tehtävät matkat

2023

Teatterimatka Tallinnaan – F. Lehárin Luxembourgin kreivi operetti, Aarrematkat matkatoimi

Teatterimatka Tallinnaan – F. Lehárin operetti Luxembourgin kreivi

F. Lehárin operetti Luxembourgin kreivistä kertoo mielettömän rakkaustarinan. Teatterimatkan hintaan sisältyy mm. laivamatkat, majoitus, ruokailuja, liput oopperaan, kuljetukset Tallinnassa, matkanjohtajan palvelut sekä vierailuja antiikkiliikkeissä. Matka-aika 27.–28.4.2023. Hinta alk. 215 €.

Kurtnan-rompetorilla-voi-tehda-loytoja-kuva-Huutokauppa-Helander-Jenny-Siren.webp

Viron hauskin antiikkitapahtuma Kurtnan rompetori

Lähde Aarrematkojen matkalle Viron hauskimpaan antiikkitapahtumaan Kurtnaan! Kaksi kertaa vuodessa pidettävä tapahtuma on todella suosittu vanhasta tavarasta kiinnostuneiden keskuudessa. Väkeä on paljon, mutta niin myös tavaraa. Matka-aika 6.–7.5.2023. Hinta alk. 275 €.

Alatskiven antiikkimarkkinat, Aarrematkat.jpg

Keskikesän matka Tarttoon – Alatskiven antiikkimarkkinat & Tarton Hansapäivät

Lähde nauttimaan kesästä ja kulttuurista Viroon! Keskikesäisen matkamme hintaan sisältyy mm. laivamatkat, majoitus, ruokailuja, ohjelman mukaiset bussikuljetukset Virossa, matkanjohtajan palvelut sekä runsas matkaohjelma kartanokierroksineen. Matka-aika 7.–9.7.2023. Hinta alk. 495 €.

Kurtnan rompetori, viron hauskin antiikkitapahtuma, aarrematkat 2023.jpg

Viron hauskin antiikkitapahtuma Kurtnan rompetori

Lähde Aarrematkojen matkalle Viron hauskimpaan antiikkitapahtumaan Kurtnaan! Kaksi kertaa vuodessa pidettävä tapahtuma on todella suosittu vanhasta tavarasta kiinnostuneiden keskuudessa. Väkeä on paljon, mutta niin myös tavaraa. Matka-aika 30.9.–1.10.2023. Hinta alk. 275 €.

bottom of page