top of page
Lentäen tehtävät matkat, Aarrematkat.jpg

Lentäen tehtävät matkat

2023

Mannerheimin jalanjäljillä Puolassa, Aarrematkat, historiamatka..png

Matka Mannerheimin jalanjäljillä Puolassa

Matka-aika: 3.–7.9.2023.

Matka Mannerheimin jalanjäljillä Puolassa on historiaa huokuva kurkistus paitsi yhden Suomen merkittävimmän henkilöhahmon elämän muovautumiseen myös Suomen historiaan.  Tällä syyskuussa järjestettävällä ryhmämatkalla toimii asiantuntijaoppaana tietokirjailija, Mannerheim- ja Puolan-asiantuntija Jukka Soisalon-Soininen.

Chopin  festivaalimatka Puolaan 2023, Aarrematkat..png

Chopin-festivaalimatka Puolaan 2023

Matka-aika: 9.–13.8.2023

Aarrematkat järjestää elokuussa 2023 Chopin-festivaalimatkan. Jo 77:nnen kerran pidettävät festivaalit keräävät Romantiikan aikakauden ja Puolan jakojen ajan säveltäjä ja pianisti Frédéric Chopin musiikin ystävät pieneen Duszniki Zdrójin kylpyläkaupunkiin. Zapraszamy – Tervetuloa Chopin-festivaalimatkalle!

Unkarin pieni kiertomatka, Balaton-Budapest. Aarrematkat 2023..jpg

Unkarin pieni kieromatka: Balaton-Budapest

Matka-aika: 19.–23.9.2023.

Alkusyksyn runsasohjelmainen kiertomatkamme vie meidät Unkarin sydämeen Balatonjärven rannalle Balatonfürediin ja sen lähialueille sekä lopuksi Budapestiin. 

Matkan kohokohtina mm. vierailut Herendin posliinitehtaalle, Ecserin antiikkikirpputorillse sekä Balton-järvialueen viinitarhalle. Sis. mm. all inclusive-palveluita.

Normandian kukkaisrannikko, lukijamatka, giverny ranska, aarrematkat, matkatoimisto, kirkk

Lukijamatka Normandian kukkaisrannikolle

Matka-aika: 11.–16.10.2023.

Aarrematkat ja Kirkkonummen Sanomat järjestävät yhdessä lukijamatkan Ranskaan Normandian kukkaisrannikolle. Majoitumme matkan aikana pyhiinvaelluskaupunki

Lisieux´ssä, josta teemme päivittäin retkiä viehättäviin rannikkokaupunkeihin ja Calvadosin departementin maaseudulle. Matka on suunniteltu yhdessä Soile Lundqvistin ja hänen omistamansa yrityksen Villa Gallian kanssa.

bottom of page