top of page

Ryhmämatkat

Yhdistyksille, yrityksille ja perheille – Räätälöitynä ammattitaidolla

Haluatko varmistaa onnistuneen ryhmämatkan ja saada parhaan tarjouksen ryhmällesi? Aarrematkojen kokeneet asiantuntijat ja laaja yhteistyöverkosto on käytettävissäsi. Kaikki ryhmäsi käytännön matkajärjestelyt kuten laiva-, lento-, hotelli-, bussi-, tarjoilu- sekä mahdolliset kokoustila ja opaspalveluiden valinnat ja varaukset hoituvat kauttamme ammattitaidolla. Kerro toiveesi ja luodaan teille yhdessä sopiva ryhmämatka. Soita meille tai pyydä tarjous!

Ryhmämatkat Viroon

Ryhmämatkat Viroon Aarrematkat

Virosta ei tekeminen tai näkeminen lopu kesken. Tallinnan lisäksi Viron kauniit kaupungit kuten Pärnu ja Tartto ovat loistavia ryhmämatkakohteita. Suomenkielisten paikallisoppaiden ja hyvän hotelliverkoston ansiosta löydämme ryhmällesi sopivan matkan varmasti. Halutessasi voit myös varata kauttamme bussin koko matkalle.

Ryhmämatkat Eurooppaan

Ryhmämatkat Eurooppaan Aarrematkat

Kauttamme onnistuvat kaikenlaiset ryhmämatkat Eurooppaan. Vakiokohteitamme ovat mm. Ruotsi, Viro, Puola, Italia, Ranska ja Turkki. Suomalainen matkanjohtaja ja suomenkieliset paikallisoppaat tekevät ryhmäsi Euroopanmatkasta unohtumattoman.

Kotimaan ryhmämatkat

Kotimaan ryhmämatkat Aarrematkat

Kotimaa tarjoaa runsaasti kiehtovia ryhmämatkakohteita, aina vanhoista ruukkikylistä, Turun kauniista saaristosta ja Lapin upeasta luonnosta, Järvi-Suomen maisemiin saakka. Valitse teatterimatka, tutustu vanhaan Porvooseen tai lähde hemmotelevalle kylpylälomalle saariston kupeeseen ryhmäsi kanssa!

Kiertomatkat bussilla

Kiertomatkat bussilla Aarrematkat

Bussilla tehtävät kiertomatkat alkavat jo Suomesta. Suomalainen kokenut matkanjohtajamme sekä suomalainen bussinkuljettaja ovat halutessasi matkassa mukana koko ajan.

Risteilyt ryhmille

Risteily ryhmille, Aarrematkat.jpg

Miten olisi joulumarkkinaristeily, matka Ahvenanmaalle, pikkujoulutanssit Virossa tai päivä Tukholmassa? Aarrematkojen kautta varaat ryhmien risteilyjä moneen makuun.

Kylpylämatkat ryhmille

Kylpylämatkat ryhmille Aarrematkat

Kylpylämatka tarjoaa ryhmällesi mahdollisuuden levähtää ja pysähtyä nauttimaan hetkestä. Spa-lomaan voi halutessaan sisällyttää myös hoitoja sekä lääkärin tai terveydenhoitajan tapaamisen. Bussikuljetus Helsingistä lähtien ja koko loman ajaksi takaa myös ryhmällesi mahdollisuuden tutustua span ympäristöön huoletta.

Kokous- ja työhyvinvointimatkat

Kokous- ja työhyvinvointimatkat Aarrematkat

Hoidamme puolestasi järjestelyt niin maissa kuin laivallakin aina kokousosastosta ja tarjoiluista bussikuljetuksiin. Näin ryhmänne voi keskittyä olennaiseen.

Ryhmämatkat perheille, suvuille ja ystäväporukoille

Ryhmämatkat perheille, suvuille ja ystäväporukoille Aarrematkat

Kaipaako perheenne yhteistä lomamatkaa useamman sukupolven voimin? Juhlitteko lähiaikoina ystävää tai sukulaista? Perheen tai ystävien keskeinen ryhmämatka on

Kaupunki- ja kiertomatkat

Kaupunki- ja kiertomatkat Aarrematkat

Kaupunki- ja kiertomatkoilla koet ja näet enemmän. Aarrematkojen kautta saat helposti hoidettua koko matkan käytännönasiat ryhmällesi. Räätälöimme matkoja toiveidenne perusteella.

Henkilöstö, Aarrematkat.JPEG

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Aarrematkojen kokenut edustaja yrityksenne, yhdistyksenne tai harrastuskerhonne tapahtumaan kertomaan lisää! Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla.

bottom of page