top of page

Ryhmämatkat

Yhdistyksille, yrityksille ja perheille – Räätälöitynä ammattitaidolla

Haluatko varmistaa onnistuneen ryhmämatkan ja saada parhaan tarjouksen ryhmällesi? Aarrematkojen kokeneet asiantuntijat ja laaja yhteistyöverkosto on käytettävissäsi. Kaikki ryhmäsi käytännön matkajärjestelyt kuten laiva-, lento-, hotelli-, bussi-, tarjoilu- sekä mahdolliset kokoustila ja opaspalveluiden valinnat ja varaukset hoituvat kauttamme ammattitaidolla. Kerro toiveesi ja luodaan teille yhdessä sopiva ryhmämatka. Soita meille tai pyydä tarjous!

Matkaehdotuksia ryhmille

Hestia Hotelli Europa, Aarrematkat, Kuva Hanne Peippo.jpg

Teatterimatka Tallinnaan, 1 yö

Viro

alk. 220 € / hlö

 Fra Mare kylpylämatka puoli- tai täysihoito + 13 hoitoa.jpg

Kylpylämatka Haapsaluun, 6 yötä

Viro

Uppsalan katedraali. Historiallinen Uppsala lukijamatka, 16.–18.9.2023. Aarrematkat ja Ant

Kaupunkimatka Uppsalaan

Ruotsi

Alk. 650 € / hlö

Haluatko pysyä ryhmien tarjouksista ajan tasalla?

Tilaa Aarrematkojen ryhmänkerääjille ja ryhmille tarkoitettu uutiskirje ja saat jatkossa ajankohtaisia uutisia, tarjouksia sekä kutsuja ammattilaisille suunnattuihin matkailualan tapahtumiin suoraan sähköpostiisi.

Palvelumme ryhmille

Aarrematkat on luotettava ja asiantunteva kumppani niin yhdistyksille, yrityksille kuin muillekin ryhmämatkaa järjestäville. Laaja yhteistyökumppaniverkostomme sekä vuosikymmenien kokemus ryhmämatkojen järjestämisestä takaa laadukkaan kokemuksen. Erinomaisen tuntemuksemme ansiosta voimme tarjota unohtumattomia kokemuksia sekä sujuvaa palvelua kaikenlaisille ryhmille. Avullamme matkastanne tulee sujuva ja antoisa aina suunnitteluvaiheesta alkaen.

Ryhmämatkat Viroon.png

Ryhmämatkat Viroon

Virosta ei tekeminen tai näkeminen lopu kesken. Tallinnan lisäksi Viron kauniit kaupungit kuten Pärnu ja Tartto ovat loistavia ryhmämatkakohteita. Suomenkielisten paikallisoppaiden ja hyvän hotelliverkoston ansiosta löydämme ryhmällesi sopivan matkan varmasti. Halutessasi voit myös varata kauttamme bussin koko matkalle.

Kiertomatkat bussilla.png

Kiertomatkat bussilla

Bussilla tehtävät kiertomatkat alkavat jo Suomesta. Suomalainen kokenut matkanjohtajamme sekä suomalainen bussinkuljettaja ovat halutessasi matkassa mukana koko ajan.

Kokous- ja työhyvinvointimatkat ryhmille.png

Kokous- ja työhyvinvointimatkat

Hoidamme puolestasi järjestelyt niin maissa kuin laivallakin aina kokousosastosta ja tarjoiluista bussikuljetuksiin. Näin ryhmänne voi keskittyä olennaiseen.

ryhmämatkat eurooppaan, aarrematkat_edit

Ryhmämatkat Eurooppaan

Kauttamme onnistuvat kaikenlaiset ryhmämatkat Eurooppaan. Vakiokohteitamme ovat mm. Ruotsi, Viro, Puola, Italia, Ranska ja Turkki. Suomalainen matkanjohtaja ja suomenkieliset paikallisoppaat tekevät ryhmäsi Euroopanmatkasta unohtumattoman.

Laivalla tehtävät ryhmämatkat.png

Risteilyt ryhmille

Miten olisi joulumarkkinaristeily, matka Ahvenanmaalle, pikkujoulutanssit Virossa tai päivä Tukholmassa? Aarrematkojen kautta varaat ryhmien risteilyjä moneen makuun.

Ryhmämatkat perheille, suvuille ja ystäväporukoille- ja työhyvinvointimatkat ryhmille.png

Ryhmämatkat perheille, suvuille ja ystäväporukoille

Kaipaako perheenne yhteistä lomamatkaa useamman sukupolven voimin? Juhlitteko lähiaikoina ystävää tai sukulaista? Perheen tai ystävien keskeinen ryhmämatka on oiva tapa viettää aikaa yhdessä.

Kotimaan ryhmämatkat.png

Kotimaan ryhmämatkat

Kotimaa tarjoaa runsaasti kiehtovia ryhmämatkakohteita, aina vanhoista ruukkikylistä, Turun kauniista saaristosta ja Lapin upeasta luonnosta, Järvi-Suomen maisemiin saakka. Valitse teatterimatka, tutustu vanhaan Porvooseen tai lähde hemmotelevalle kylpylälomalle saariston kupeeseen ryhmäsi kanssa!

Kylpylämatkat ryhmille.png

Kylpylämatkat ryhmille

Kylpylämatka tarjoaa ryhmällesi mahdollisuuden levähtää ja pysähtyä nauttimaan hetkestä. Spa-lomaan voi halutessaan sisällyttää myös hoitoja sekä lääkärin tai terveydenhoitajan tapaamisen. Bussikuljetus Suomesta lähtien koko loman ajaksi takaa myös ryhmällesi mahdollisuuden tutustua kylpylän ympäristöön huoletta.

Ryhmämatkat perheille, suvuille ja ystäväporukoille- ja työhyvinvointimatkat ryhmille (2).

Kaupunki- ja kiertomatkat

Kaupunki- ja kiertomatkoilla koet ja näet enemmän. Aarrematkojen kautta saat helposti hoidettua koko matkan käytännönasiat ryhmällesi. Räätälöimme matkoja toiveidenne perusteella.

Palautetta ryhmämatkoilta

”Kiitos taas kerran mukavasta matkasta, mikä oli jälleen kerran täydellisesti järjestetty."

"Lämmin kiitos hyvin järjestetystä ja mielenkiintoisesta matkastamme. Vaikka kuinka miettii, että olisiko jotakin huomautettavaa, niin ei ole! Suuret kiitokset!"

"Kiitos todella mukavasta ja antoisasta matkasta. Toivottavasti saamme pian matkata yhdessä uudelleen."

Ota yhteyttä – Ryhmämyynti

Aarrematkojen ammattitaitoiset matka-asiantuntijat palvelevat sinua ryhmämyyntiasioissa. Voit halutessasi pyytää Aarrematkojen kokenutta edustajaa yrityksenne, yhdistyksenne tai harrastuskerhonne tapahtumaan kertomaan lisää! Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla.

Antti Haukkamaa, Aarrematkat.png

Antti Haukkama

+358 50 370 5210

Paulina Höglund.png

Paulina Höglund

puh. +358 50 365 45 72

Jenny Sirén, Aarrematkat.png

Jenny Sirén

+358 3683876

Henkilöstö, Aarrematkat.JPEG

Ryhmämatkapalvelut

Pyydä Aarrematkojen kokenut edustaja yrityksenne, yhdistyksenne tai harrastuskerhonne tapahtumaan kertomaan lisää! Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla.

bottom of page