top of page

Meistä

Aarrematkat on vuonna 2021 perustettu yksityinen suomalainen, antiikki- ja kulttuurimatkailuun erikoistunut matkatoimisto. Tiimiimme koostuu matkailu- ja huutokauppa-alan ammattilaisista. 

 

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden matkatoimistojen ja matkailu- sekä kulttuurialan toimijoiden kanssa. Matkoillamme onkin usein mukana vierailevia asiantuntijoita, kuten taidehistorioitsijoita ja paikallioppaita.

 

Suosimme kaikessa toiminnassamme paikallisuutta ja paikallisten palveluiden, kulttuurin ja tapojen kunnioittamista sekä pitkäjänteistä yhteistyötä.

 

Liiketoimintamme perustuu turvalliseen ja asiakaskeskeiseen toimintaan, jossa hyvät tuotteet ja palvelut yhdistyvät avoimeen ja huolelliseen tapaan tehdä asioita. Aarrematkojen keskeisiä arvoja ovat sitoutuminen välittämiseen, luottamus, yhdessä tekeminen.

Aarrematkat henkilökunta tallinassa.png

Aarrematkojen tiimi

Antti Haukkamaa Aarrematkat.jpg

Antti Haukkamaa

Matkanjohtaja, Hallituksen puheenjohtaja

Antti Haukkamaa on työskennellyt matkailualalla jo vuodesta 1987 alkaen. Antilla on vuosien kokemus antiikki- ja kulttuuriteemaisten matkojen tuottamisesta, ryhmämatkojen vetämisestä sekä matkanjohtajana toimimisesta. Haukkamaa on yksi Aarrematkojen perustajajäsenistä, ja toimii matkoilla matkanjohtajana. Haukkamaa on myös Aarrematkojen hallituksen puheenjohtajana.

bottom of page