top of page
Antiikkin perässä Gotlannissa – Visbyn risteilyt 2024 Lähdöt 30.6.–2.7. & 1.-3.8. .png

Antiikkin perässä Gotlannissa –

Visbyn risteilyt 2024

Lähdöt: 30.6.–2.7. & 1.-3.8. 

Tervetuloa – Välkommen!

Lähde Aarrematkojen kanssa nauttimaan Visbyn keskikesän tunnelmasta, antiikkitarjonnasta sekä hyvästä ruoasta. Gotlannin saarella sijaitseva Visbyn vanhakaupunki on UNESCO:n maailmanperintölistalla. Ruusujen kaupunkinakin tunnetun Visby on hyvin säilynyt hansakaupunki, jonka pienet pihat, keskiaikaiset rakennukset sekä vanha kehämuuri lumoavat kävijänsä.

Tällä matkalla tutustut Aarrematkojen matkanjohtajan kanssa Visbyn antiikki- ja vintagekauppoihin. Lisäksi pääset opastetulle kävelykierrokselle suomenkielisen paikallisoppaan kanssa. Nautimme Visbyn keskustassa myös yhteisen lounaan. Laivamatkat taittuvat Helsingistä TallinkSiljan Victoria I-laivan kyydissä. Majoittuminen tapahtuu laivalla lähdöstä riippuen joko A-luokan tai A Premium-luokan ikkunallisiin hytteihin (kesäkuun lähdölle on valittavissa vain A-luokan hytti). Hintaan sisältyy myös laivalla nautittavat buffet-illalliset ja -aamiaiset mennen tullen. Tervetuloa mukaan!

Matkan hinta alk. 425 €

Matkan hinta perustuu lähtijöiden määrään sekä valikoimaasi lähtöpäivään, jonka perusteella myös hyttiluokka määräytyy. Huomaathan, että A Premium- luokan hytti ei ole valittavissa kesäkuun 30.6.2024 lähdölle. Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Hintaan sisältyy

Laivamatkat valitussa hyttiluokassa

 • Helsinki–Visby-Helsinki laivamatkat Tallink Siljan kyydissä Victoria I aluksella, valitussa A- tai A Premium-luokan hytissä.

Useita ruokailuja

 • 2 x laivan aamiainen

 • 2 x laivan buffet-illallinen 

 • 1 x lounas Visbyssä

Matkaohjelma

 • Opastettu (suomeksi) tutustuminen Visbyn vanhaan kaupunkiin.

 • Tutustumme Visbyn antiikki- ja vintagekauppoihin ​matkanjohtajan johdolla.

Opastus ja sisäänpääsyt

 • Paikallisoppaan palvelut Visbyssä.

 • Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut matkan ajan.

Lähtöjen aikataulut

Lähtö 30.6.–1.7.2024

Meno-matka

 • Helsinki–Tallinna, klo 15:45-19:00

 • Tallinna–Visby, klo 20:00–09:30

Paluu-matka

 • Visby–Helsinki, klo 18:30-10:00

Lähtö 1.–3.8.2024

Meno-matka

 • Helsinki–Tallinna, klo 15:45-19:00

 • Tallinna–Visby, klo 20:00–09:30

Paluu-matka

 • Visby–Helsinki, klo 18:30–13:40.

Matkaohjelma

Ensimmäinen matkapäivä

Toinen matkapäivä – Visby

Kokoonnumme Siljan terminaalissa Helsingissä, josta ryhmämme nousee laivaan ja voi viedä tavaransa hytteihinsä. Klo 15:45 Tallink Siljan Victoria I lähtee Helsingistä kohti Visbytä. Matkamme ensimmäinen etappi saavutetaan klo 19:00, kun laiva saapuu Tallinnaan, josta matka jatkuu Visbyhyn klo 20:00. Nautimme laivalla buffet -illallisen ruokajuomineen.

Aloitamme aamun herkuttelemalla laivan aamiaisella.

 

Laivan saapuessa Visbyhyn, siirrymme maihin ja suuntaamme matkanjohtajan johdolla kiertämään Visbyn viehättäviä antiikki- ja vintageliikkeitä. Iltapäivän aikana nautimme lounaan Visbyn sydämessä sijaitsevassa paikallisessa ravintolassa, jossa tarjolla on saaren parhaita makuja ja perinteisiä herkkuja. Lounaan jälkeen lähdemme opastetulle kävelykierrokselle Visbyn historialliseen kaupunginosaan. Tämän kierroksen aikana ryhmä saa eläväisen kuvan kaupungin rikkaasta historiasta ja ainutlaatuisesta arkkitehtuurista.

Illan tullen siiryymme takaisin laivaan, ja levähdämme hetken valmistuen iltaan. Laivan lähtiessä Visbystä nautimme buffet-illallisen ryhmänä. Illallisen aikana ryhmällä on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia päivän tapahtumista sekä nauttia buffetin runsaasta valikoimasta.

Kolmas matkapäivä

Nautimme rauhallisen aamiaisen laivalla ennen maihinnousua ja laivan saapumista Helsinkiin. Kesäkuun lähdöllä laiva saapuu satamaan klo 10:00 ja elokuun lähdöllä klo 13:40. 

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

 • Matkustajan peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

 • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

 • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

  • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

  • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

 • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page