top of page
Antiikkimatka Budapestiin.jpg

Antiikkimatka Budapestiin

PERUTTU (ke 25.5.2022 – la 28.5.2022)

Budapest on antiikinharrastajalle ehtymätön aarreaitta. Tällä matkalla paikallinen kulttuurivaikuttaja Ari Kupsus opastaa ryhmäämme niin Ecseri Piacin kirpputorilla kuin Falk Miksa -kadun lukuisissa antiikkiliikkeissä ja huutokauppataloissa. Pääsemme myös tutustumaan hänen taidegalleriaansa, antiikkiliikkeeseen sekä palatsikaupunginosassa sijaitsevaan antiikkihuonekaluin sisustettuun kotiin, jossa meille järjestetään oma salonkikonsertti. Halukkailla on mahdollisuus varata liput Budapestin maineikkaaseen oopperaan, joka avataan mittavan remontin jälkeen keväällä 2022. Matka toteutetaan yhteistyössä Huutokauppa Helanderin kanssa. 

Matkan hinta:

Toimistomaksu 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

965 € / hlö

Jaetussa kahden hengen huoneessa.

1200 € / hlö

Yhden hengen huoneessa.

65 €

Balettlippu Julia & Romeo esitykseen lisämaksusta

Matkaohjelma

ke 25.8.2022 – la 28.5.2022

Ke 25.5.2022

Lähtöpäivä

Lento Helsinki-Budapest. Kentältä yksityinen bussikuljetus kaupungin keskustaan, jossa opastettu kierros. Kierros kattaa Budapestin kauneimmat kohteet ja tärkeimmät nähtävyydet. Kierroksen päätteeksi nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Majoittuminen neljän tähden Mercure Budapest Korona -hotelliin.

To 26.5.2022

Toinen matkapäivä

Aamiaisen jälkeen vierailemme Ari Kupsuksen johdolla Falk Miksa -kadun antiikkiliikkeisssä ja huutokauppataloissa. Retken aikana liikumme julkisilla kulkuneuvoilla ja kävellen. Retken päätteeksi suuntaamme vanhaan kauppahalliin, joka on kunnostettu ja palvelee nykyisin street food-
paikkana. Kauppahallista löytyy monia gourmet-tason herkkukauppoja sekä ravintoloita. Kauppahallissa voi nauttia omatoimisen lounaan ja palata hotellille. Illalla sinulla on mahdollisuus vierailla Budapestin kuuluisassa oopperatalossa, joka avataan yleisölle monivuotisen kunnostuksen jälkeen keväällä 2022. Ohjelmassa on kyseisenä päivänä Romeo ja Julia -baletti, johon voi ostaa lisämaksusta lipun.

Pe 27.5.2022

Kolmas matkapäivä

Aamiaisen jälkeen vuorossa on viinitilavierailu. Ajamme noin 25 km Budapestista lähteen Hernyakin viinitilalle, Budan kukkuloille. Saamme tietoa tilan viineistä ja niiden valmistusmenetelmistä, tutustumme viinikellariin ja maistelemme tilan viittä eri viiniä sekä nautimme lounaan. Viinitilalta palaamme takaisin hotellille ja myöhemmin iltapäivällä on luvassa vierailu Ari Kupsuksen galleriaan sekä antiikkikauppaan. Siirrymme gallerian tiloista Kupsuksen kodissa pidettävään salonkikonserttiin. Illan päättää illallinen paikallisessa ravintolassa, Ari Kupsuksen seurassa.

La 28.5.2022

Paluupäivä

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja opastettu retki Ecseri Piacin antiikki- ja
kirpputorille. Torilla on sekä varsinaisia antiikkikauppoja että vaihtuvia myyntipaikkoja. Nautimme vielä yhteisen lounaan ennen kuljetusta lentokentälle. Paluulento Suomeen.

bottom of page