top of page
Päiväretki_ Billnäsin antiikkipäivät 4.7.2024 & Åminnen kartano, Aarrematkat.jpg

Päiväretki:

Billnäsin antiikkipäivät 2024 & Åminnen kartano

Torstai 4.7.2024

Matkan hinta alk. 85 € / hlö.

Matkan hinta on 85 € / hlö. Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan. Matka toteutetaan mikäli minimimäärä matkustajia saadaan kasaan.

Tietoa matkasta

Billnäsin antiikkipäiviä on järjestetty yli 10 vuotta samassa paikassa, Billnäsin Ruukissa. Ruukin lähes 400-vuotias historia luo upeat puitteet antiikille, taiteelle ja designille. Paluu Isoon Pajaan, kauniiseen ja rustiikkiseen ruukkikiinteistöön, tuo kaikki myyjät saman katon alle ja antaa meille suojan Suomen suven oikkuja vastaan. Aarrematkojen päiväretkellä matkustat klassikoksi muodostuneeseen tapahtumaan kätevästi tilausajobussilla lähipysäkiltäsi pääkaupunkiseudulta. Hinta sisältää myös maittavan lounaan upeissa Åminnen kartanon maisemissa sekä kokeneen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Paluumatkalla pysähdymme vielä Siuntion kalasavustamolla tekemässä tuliaisostoksia.

Kuvagalleria

Hintaan sisältyy

Lippu Billnäsin antiikkimessuille

Yhden päivän lippu Bilnnäsin antiikkimessuille

Kuljetus + savustamokäynti

Matkaohjelman mukainen bussikuljetus pääkaupunkiseudulta alkaen sisältäen pysähdyksen Siuntion kalasavustamolla paluussa.

Buffet-lounas Åminnen kartanossa

Runsas ja laadukas buffet-lounas Åminne Gårdin kartanossa.

Matkanjohtajan palvelut

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan.

Matkaohjelma

Klo 8:00 – Lähtö Helsingistä

Klo 9:00 – Pysähdys Kirkkonumella

Klo 10:00 – Saapuminen Billnäsin antiikkipäiville

Klo 13:00 – Lähtö kohti Åminne Gårdin kartanoa

Klo 15:30 – Lähtö kohti Helsinkiä

Klo 16:30 – Pysähdys Siuntion kalasavustamolla

Klo 17:00 Pysähdys Kirkkonummella

Klo 18:00 Paluu Helsinkiin

Bussimme lähtee Helsingin keskustasta kohti Billnäsiä ja Åminneforssia. Pysähdymme asiakkaiden toiveiden mukaisesti ennalta sovituilla pysäkeillä Länsiväylän varrella. Bussi voi tarvittessa lähteä myös Vantaalta.

Pysähdymme Kirkkonummen Matkakeskuksessa ottamassa kyytiin lisää matkalaisia.

Ryhmällämme on varattu 3 h aikaa kierrellä Billnäsin ruukissa järjestettävillä antiikkipäivillä. Bussi odottaa ryhmää parkkialueella vierailun ajan.

Nautimme lounaan upeassa Åminne Gårdin kartanon miljöössä. Nord Center nimelläkin tunnettu paikka pitää sisällään myös vapaa-ajan asuntoja, golfkentän sekä upeat järvimaisemat.

Lounaan jälkeen ryhmämme hyppää bussin kyytiin ja suuntaamme takaisin kohti Helsinkiä.

Matkalla takaisin teemme vielä 30 min mittaisen pysähdyksen Siuntion laadukkaaseen kalasavustamoon, josta voi halutessaan ostaa kotiinviemisiä. 

Kyydistä jäävät Kirkkonummelta matkaan tulleet asiakkaat.

Palaamme Helsinkiin samaa bussireittiä noudattaen ja jokainen voi jäädä pois ennalta sovitulla pysäkillä.

Visit-Raseborg-Billnas_Johan_Ljungqvist-2-1620x1080.jpg

Billnäsin ruukki & Antiikkipäivät

Raaseporissa sijaitseva Billnäsin ruukki viehättää kävijöitä historiallisella charmillaan ja luonnonkauniilla ympäristöllään, joka on kutsunut luovia sieluja ja kulttuurin ystäviä asettumaan sen maisemiin jo vuosisatojen ajan. Vuonna 1641 perustettu ruukki on nyt moderni kohtaamispaikka, jossa design, taide, historia ja käsityöperinne elävät sopusoinnussa. Etenkin Billnäsin antiikkipäivät, jotka järjestetään historiallisessa ruukkimiljöössä, houkuttelevat vuosittain satoja antiikkimyyjiä ja tuhansia kävijöitä. Tapahtuman aikana alue muuttuu vilkkaaksi markkina-alueeksi, jossa antiikin ja keräilyesineiden ystävät voivat tehdä löytöjä ja nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Åminne Gård kartano, Aarrematkat. Fiskarsin antiikkipäivät ja Åminnen kartano. Päiväretki.

Åminne Gårdin kartano ja ravintola

Jo 1570-luvulla perustetun Åminnen kartanon tiloissa toimiva Ravintola Åminnegård tarjoaa kulinaarisia herkkuja. Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tutun, kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten

Siuntion kalasavustamo, Aarrematkat..png

Siuntion kalasavustamo

Siunton Kalasavustamo on laadukas ja ainutlaatuinen kalakauppa ja savustamo Hangontien varressa Siuntiossa. Jo 20 vuotta toiminut savustamo savustaa kalaa perinteiseen tapaan, aina graavista grillirapuihin.

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

  • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

  • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa. 

  • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

    • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

    • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

    • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page