top of page
Retki Fiskarsin antiikkipäiville ja Åminnen kartanoon, Aarrematkat.jpg
Fiskatsin antiikkipäivät, Aarrematkat.jpg

Päiväretki Fiskarsin antiikkipäiville ja Åminnen kartanoon

Matka-aika: torstai 29.6.23

Matkan hinta: 75 € / hlö

Matkan hintaan kuuluu:

  • 1 päivän lippu Fiskasrsin antiikkipäiville

  • Runsas ja laadukas buffetlounas Åminnen kartanossa

  • Tilausajokuljetus pääkaupunkiseudulta matkaohjelman mukaisesti

  • Pysähdys Siuntion kalasavustamolla

  • Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut kokoo retken ajan

Matkan hinta 75 € / hlö.

Matkan hinta on 75 € / hlö. Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan. Matka toteutetaan mikäli minimimäärä matkustajia saadaan kasaan.

Tietoa matkasta

Perinteiset Fiskarsin antiikkipäivät on järjestetty kauniissa ruukkimiljöössä jo vuosien ajan. Aarrematkojen päiväretkellä matkustat klassikoksi muodostuneeseen tapahtumaan kätevästi tilausajobussilla lähipysäkiltäsi pääkaupunkiseudulta. Hinta sisältää myös maittavan lounaan upeissa Åminnen kartanon maisemissa sekä kokeneen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Paluumatkalla pysähdymme vielä Siuntion kalasavustamolla tekemässä tuliaisostoksia.

Matkaohjelma

Klo 8:00 – Lähtö Helsingistä

Klo 9:00 – Pysähdys Kirkkonumella

Klo 10:00 – Saapuminen Fiskarsin Antiikkipäiville

Klo 13:00 – Lähtö kohti Åminne Gårdin kartanoa

Klo 15:30 – Lähtö kohti Helsinkiä

Klo 16:30 – Pysähdys Siuntion kalasavustamolla

Klo 17:00 Pysähdys Kirkkonummella

Klo 18:00 Paluu Helsinkiin

Bussimme lähtee Helsingin keskustasta kohti Fiskarsia ja Åminneforssia. Pysähdymme asiakkaiden toiveiden mukaisesti ennalta sovituilla pysäkeillä Länsiväylän varrella. Bussi voi tarvittessa lähteä myös Vantaalta.

Pysähdymme Kirkkonummen Matkakeskuksessa ottamassa kyytiin lisää matkalaisia.

Ryhmällämme on varattu 3 h aikaa kierrellä Fiskarsin ruukissa järjestettävillä antiikkipäivillä. Bussi odottaa ryhmää parkkialueella vierailun ajan.

Nautimme opastetusta kartanokierroksesta sekä lounaasta upeassa Åminne Gårdin kartanon miljöössä. Nord Center nimelläkin tunnettu paikka pitää sisällään myös vapaa-ajan asuntoja, golfkentän sekä upeat järvimaisemat.

Lounaan jälkeen ryhmämme hyppää bussin kyytiin ja suuntaamme takaisin kohti Helsinkiä.

Matkalla takaisin teemme vielä 30 min mittaisen pysähdyksen Siuntion laadukkaaseen kalasavustamoon, josta voi halutessaan ostaa kotiinviemisiä. 

Kyydistä jäävät Kirkkonummelta matkaan tulleet asiakkaat.

Palaamme Helsinkiin samaa bussireittiä noudattaen ja jokainen voi jäädä pois ennalta sovitulla pysäkillä.

Retki Fiskarsin antiikkipäiville ja Åminnen kartanoon, Aarrematkat.jpg

Fiskarsin ruukki & Antiikkipäivät

Raaseporissa sijaitsevan Fiskarsin ruukin ispiroiva ja luonnonkaunis miljöö on houkutellut luovia ihmisiä asettumaan alueelle jo useamman vuosikymmenen ajan. Jo vuonna 1649 perustettu Ruukki on designin, taiteen, historian ja käsityön kohtaamispaikka, missä lähiruoan makumaailma, ja luontopolut johdattavat upean arkkitehtuurin ääreltä puhtaaseen luontoon. Perinteisiä Fiskarsin antiikkipäiviä on järjestetty kauniissa ruukkimiljöössä pitkään. Antiikkipäivien aikaa alue täyttyy sadoilla antiikkikauppailla ja tuhansilla messukävijöillä.

Åminne Gård kartano, Aarrematkat. Fiskarsin antiikkipäivät ja Åminnen kartano. Päiväretki.

Åminne Gårdin kartano ja ravintola

1570-luvulla perustetun Åminnen kartanon tiloissa toimiva Ravintola Åminnegård tarjoaa kulinaarisia herkkuja. Raaseporin keittiömestariyhdistyksestä tutun, kansainvälisestikin palkitun Chef Kenneth Löfbergin periaatteena on valmistaa konstailemattomia, hyvänmakuisia, tuoreista raaka-aineista koottuja aterioita, niin kansainvälisiä kuin kansallisia ja paikallisiakin makuvivahteita seuraten

Siuntion kalasavustamo, Aarrematkat..png

Siuntion kalasavustamo

Siunton Kalasavustamo on laadukas ja ainutlaatuinen kalakauppa ja savustamo Hangontien varressa Siuntiossa. Jo 20 vuotta toiminut savustamo savustaa kalaa perinteiseen tapaan, aina graavista grillirapuihin.

bottom of page