top of page
Juthbackan markkinat 2024, Aarrematkat.jpg

Koe Suomen suurin rompetori

JUTHBACKAN MARKKINAT 2024

22.–23.8.2024

Tietoa matkasta

Tervetuloa Aarrematkojen jännittävälle retkelle Juthbackan markkinoille Uudessakaarlepyyssä!

 

Matka tarjoaa tilaisuuden uppoutua Suomen kenties suurimpien markkinoiden värikkääseen tunnelmaan ja monipuoliseen tarjontaan. Juthbackan kartanon mailla järjestettävät markkinat ovat jo vuodesta 1975 lähtien houkutelleet kävijöitä ympäri Suomen, Ruotsin, Norjan ja Viron. Tämä perinteinen markkinatapahtuma kokoaa yhteen noin 700 myyjää tarjoamaan laajan valikoiman vanhaa tavaraa, antiikkia, huonekaluja, koruja, vaatteita, lasten leluja, tauluja, mattoja, lasia, posliinia, keramiikkaa ja paljon muuta. Lisäksi markkinat tarjoavat mahdollisuuden tutustua käsityöläisten taidonnäytteisiin. Markkinoiden herkullinen ruokatarjonta pitää huolen myös siitä, ettei nälkä pääse yllättämään. Markkinoiden yhteydessä pidetään myös suosittu vanhojen autojen näyttely. 

 

Matkan kuljetukset yksityisellä tilausajobussilla pääkaupunkiseudulta alkaen. Kyytiin voi toki tulla myös matkan varrelta väliltä Helsinki–Vaasa. Matkan aikana majoitutaan mukavasti Scandic Vaasa -hotellissa, joka tarjoaa viihtyisät puitteet lepoon ja rentoutumiseen matkapäivän päätteeksi. Lisäksi matkaan sisältyy maukas lounas trooppisessa kasvihuoneravintolassa Lind’s Kökissä Närpiössä.

Matkan hinta alk. 245 € / hlö.

Matkan hinta on 245 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 80 € / henkilö. Saatavilla myös mies- ja naispaikkoja! Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkan hintaan sisältyy:

Kuljetuksen yksityisellä tilausajobussilla koko matkan ajan.

Yhden yön majoitus Scandic Vaasa**** hotellissa 2 hengen standard-huoneessa aamiaisella. Lisämaksusta huone  yhdelle.

Lounas kasvihuoneravintolassa Lind’s Kökissä sekä hotellin aamiainen.

Matkaohjelma – Käynti Juthbackan markkinoilla.

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan, sisältäen markkinainfon menomatkalla.

Matkan majoitus

Scandic Vaasa****

Scandic Vaasa on moderni ja viihtyisä neljän tähden hotelli, joka tarjoaa mukavat puitteet matkailijoille. Sijainti lähellä Vaasan keskustaa mahdollistaa helpon pääsyn kaupungin tarjontaan. Hotellissa on viihtyisät huoneet, monipuoliset palvelut, kuten ravintola ja hyvinvointialue, sekä ystävällinen henkilökunta, joka tekee vierailustasi miellyttävän. 

Kuvia Juthbackan markkinoilta

Matkaohjelma

Torstai, 22.8.2024

Perjantai, 23.8.2024

08:00 Lähtö pääkaupunkiseudulta tilausajobussilla Packalén Bus, mahdollisuus tulla kyytiin Sipoo, HKI, Espoo, Kirkkonummi. Tarkempi reitti selviää lähempänä lähtöä.

11:00 Lyhyt pysähdystauko n. 20 min

14:00 Yhteinen lounas Lind’s Kök Närpiössä

17:00 Saapuminen Vaasaan ja majoittuminen hotelliimme Scandic Vaasaan Ilta vapaa

08:00 Aamiainen hotellissa ja uloskirjautuminen

08:45 Lähtö hotellilta Juthbackaan

10:00 Saapuminen Juthbackan markkinoille, joissa omatoiminen lounas markkina-alueella

15:30 Lähtö markkinoilta kotimatkaa varten

18:30 Pysähdystauko matkan varrella n.30 min

22:00 Noin kello 22:00 maissa saapuminen pääkaupunkiseudulle

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

  • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

  • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa. 

  • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

    • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

    • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

    • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page