top of page
Palatseja, taidetta ja antiikkia, kulttuuria Madridissa, 28.11.-2.12.24

Palatsiloistoa, taidetta & antiikkimessut

Kulttuurimatka Madridiin

28.11.–2.12.24

Tervetuloa – ¡Bienvenidos!

Majoitumme Madridin sydämessä, upeassa 4-tähden Hotel Emperadorissa, joka sijaitsee kuuluisan Gran Vía -kadun varrella. Teemme päivittäin retkiä Madridin viehättäviin kohteisiin ja tutustumme kaupungin rikkaaseen kulttuuritarjontaan. Vierailemme matkan aikana muun muassa antiikkimessuilla IFEMA-messukeskuksessa, jossa on esillä monenlaisia keräilyesineitä ja taidetta. Yksi matkan kohokohdista lienee tutustuminen Madridin kuuluisaan kuninkaalliseen palatsiin, jossa pääsemme näkemään sen upeat salit ja arvokkaat antiikkihuonekalut. Lisäksi vierailemme Pradon museossa, jossa ihailemme espanjalaisten mestareiden, kuten Velázquezin ja Goyan, kuuluisia teoksia. Saamme nauttia paikallisesta kulttuurista myös flamencoesitystä seuraamalla, sekä muun muassa yhteisten ruokailuiden aikana, niin perinteisissä madridilaisessa ravintoloissa illallistaen kuin keskeisellä paikalla sijaitsevassa klassikkoravintolassa Café de Orientessa lounastaen. Matkalla mukana Aarrematkojen oma matkanjohtaja, joka varmistaa, että matkasi sujuu. Matkanjohtajan lisäksi paikallinen suomenkielinen opas avaa Madridin ja sen päänähtävyyksien historiaa ryhmällemme. Lähde mukaamme kokemaan Madridin ainutlaatuinen tunnelma, kulttuuri ja historia!

Matkan hinta alk. 1 790 € / hlö.

Matkan hinta on 1 790 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 360 € / henkilö. Saatavilla myös mies- ja naispaikkoja! Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Hintaan sisältyy

Matkan kohokohdat

Majoitus

Hotelli Emperador****

Hotelli Emperador hotelli sijaitsee aivan Madridin sydämessä kuuluisan Gran Via -kadun varrella.

Hotellissa on tunnelmallinen aulabaari, ravintola ja aamiaishuone, jossa buffet-aamiainen.

Hotellissa on yhteensä 232 huonetta, joissa suihku/kylpy, wc, hiustenkuivaaja, puhelin, tv,

talletus, minibaari. Perinteinen madridilainen sisustus. Huoneissa kokolattiamatot.

Matkaohjelma

Torstai 28.11. – Saapuminen Madridiin ja illallinen

Perjantai 29.11. – Antiikkimessut, flamencoa ja yhteinen illallinen

Lennämme Finnairin suoralla lennolla Helsingistä Madridiin klo 16:50–20:15. Perillä Madridissa ryhmäämme odottaa tilausajobussi, joka kuljettaa meidät hotelli Emperadoriin. Matkaa on noin 24 km. Saavuttuamme hoteliille kirjaudumme sisään huoneisiin ja lähdemme nauttimaan yhteistä illallista perinteisessä Madridilaisessa ravintolassa.

Nautittuamme hotellin aamiaisesta lähdemme tilausajokuljetuksella kohti Feriarte-antiikkimessuja, jotka pidetään IFEMA-messukeskuksessa Madridissa. Messuilla on esillä ja myynnissä mm. huonekaluja, koriste- ja keräilyesineitä, koruja, maalauksia ja veistoksia, kirjoja, karttoja sekä arkeologisia esineitä. Messujen lomassa jokaisella on hyvää aikaa nauttia omatoimisesta lounaasta. 

Iltapäivällä palaamme hotellille tilausajokuljetuksella, jonka jälkeen vapaata aikaa nauttia hotellista ja sen lähiympäristöstä. Illalla luvassa yhteinen illallinen ja pääsemme nauttimaan espanjalaisesta kulttuurista seuraamalla paikallista flamencoesitystä.

Lauantai 30.11. – Madridin kaupunkikerros ja kuninkaallinen palatsi

Aamiaisen jälkeen suuntaamme Madridin kaupunkikierrokselle yhdessä suomenkielisen paikallisoppaamme kanssa. Kierroksen aikan saat hyvän käsityksen tästä kauniista ja loistokkaasta suurkaupungista.

Ryhmämme nauttii päivän aikana yhteinsen lounaan keskeisellä paikalla sijaitsevassa klassikkoravintola Café de Orientessa, joka tunnetaan hyvästä ruoastaan sekä näkymästä Palacio Real -kuninkaanlinnalle.

Lounaan jälkeen pääsemme tutustumaan kuninkaanlinnaan, joka toimii nykyisinkin Espanjan kuninkaan Felipe VI:n virka-asuntona ja on käytössä valtion virallisissa tilaisuuksissa (virallisten tilaisuuksien aikaan suljettu yleisöltä). Ilta vapaata aikaa nauttia Madridista omatoimisesti.

Sunnuntai 1.12. – Prado-museo

Nautittuamme aamiaisen hotellissa suuntaamme vierailulle Pradon museoon, joka on yksi maailman tärkeimmistä ja kävijälukumäärältään suosituimmista museoista. Vierailun aikana keskitymme erityisesti Pradon espanjalaisiin mestareihin eli Velázquezin ja Goyan töihin, unohtamatta Boschin Himojen Puutarhaa, Rubensin Kolmea Sulotarta ja El Grecon alttaritauluja ja muotokuvia.

 

Museovierailun lisäksi syömme yhteisen lounaan ja loppupäivä on vapaata aikaa. Paluu hotellille tapahtuu omatoimisesti. Matkaa on noin 1,9 km.

Maanantai 2.12. – Paluumatka Helsinkiin

Ryhmämme nauttii hotellilla aikaisen aamiaisen, jonka jälkeen luvassa on huoneiden luovutus ja matkatavaroiden kanssa tilausajobussiin siirtyminen. Bussi kuljettaa ryhmämme Madridin lentokentälle, jossa meitä odottaa paluulento Helsinkiin klo 10:20–15:30.

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

 • Tätä matkaa koskevat matkakohtaiset peruutushehdot:

  • Peruutukset kuluitta 20.9.24 saakka.​​​

  • Peruutukset 20.9.24 jälkeen, mutta 18.10.24 mennessä = peruutuskulut  400 € / henkilö + toimistomaksu 15 € / varaus.

  • Peruutukset 18.10.24 jälkeen = peruutuskulut 100 % matkan hinnasta.

 • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

 • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

 • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

  • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

  • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

 • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page