top of page
Hiihtolomamatka Pärnuun, 23.-25.2.2024.jpg

Hiihtoloma 2024:

Kylpyläloma Pärnussa

23–25.2.24

Tietoa matkasta

Koe upea hiihtolomamatka Pärnussa, Viron kylpyläkaupungissa, jossa historia, kulttuuri ja rentoutuminen kohtaavat. Tämä matka sisältää kaiken tarvittavan: mukavat bussikuljetukset, laivamatkat Helsingistä Tallinnaan Eckerö Linen m/s Finlandialla, kaksi yöpymistä laadukkaassa Hestia Hotel Strandissa, kaksi herkullista lounasta ja aamiaista, sekä vierailun historiallisessa Kernun kartanossa.

Majoituminen tapahtuu laadukkaassa Hestia Hotel Strandissa, joka sijaitsee ihanteellisesti Pärnunlahden rantaviivan tuntumassa. Hotellimme on varustettu kattavilla kylpyläpalveluilla, mukaan lukien höyry- ja löylysaunat, lämpimät laavakivituolit, hierontakylpy, poreallas ja uima-allas. Hotellin kylpyläosasto tarjoaa täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja virkistäytymiseen hiihtolomasi aikana. Lisäksi hotellista löytyy Lotte Play Studio, joka tarjoaa hauskanpitoa koko perheelle. Studio koostuu ranta-alueesta, picnic-alueesta ja filmistudiosta, tarjoten aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua Pärnun rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin. Käy historiallisissa nähtävyyksissä, nauti Pärnun vilkkaasta kahvilakulttuurista ja lumisista maisemista.

Matkan hinta alk. 325 € / aikuinen, lapset alk. 50 € / lapsi.

 • Matkan hinta on 325 € / aikuinen, kun majoittuminen tapahtuu jaetussa kahden hengen standard-huoneessa.

 • Lapset 0–5-vuotta, 50 € / lapsi, lapsen majoittuessa lisävuoteessa

 • Lapset 6–12-vuotta, 275 € / lapsi, lapsen majoittuessa lisävuoteessa

 • Lapset 13–17-vuotta, 295 € / lapsi, lapsen majoittuessa lisävuoteessa

 • Lisämaksusta huone yhdelle + 90 €

 • Lisämaksusta liput Lotte Play Studioon, 15 € / hlö tai 39 € / 4 henkinen perhe.

 • Saatavilla myös mies- ja naispaikkoja!

 • Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat kansipaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki, Eckerö Line m/s Finlandialla.

Kahden yön majoitus Hestian hotelli Strandissa***+ sisältäen pääsyn hotellin kylpylä- ja saunaosastolle.

Ruokailuja – menomatkalla lounas Pärnun hotelli Strandissa ja paluussa lounas Kernun kartanossa sekä hotellin aamiaiset.

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut matkaohjelman mukaisesti

Bussikuljetukset Suomesta lähtien matkaohjelman mukaisesti.

Matkaohjelma

Lähtöpäivä – Pe, 23.2.2024

Matkan toinen päivä – La, 24.2.2024.

Paluupäivä – Su, 25.2.2024.

Matkamme alkaa Kiasman edustalta, jossa bussi ja matkanjohtaja odottavat teitä. Kiasmalta lähdemme yhteisellä bussillamme kohti Länsisatamaa. Laivamatkamme Tallinnaan alkaa Länsisatamasta kello 09:00, kun siirrymme Eckerö Linen m/s Finlandialle. Laivamatkan aikana voimme nauttia upeista merimaisemista ja laivan monipuolisista palveluista, ja saavumme Tallinnaan kello 11:15.

Tallinnasta jatkamme matkaamme samalla bussilla kohti Pärnua. Matkan aikana voimme nauttia Viron kauniista maisemista ja kuulla matkanjohtajamme kertomuksia alueen historiasta ja kulttuurista.

Arvioitu saapumisaikamme Pärnuun on noin kello 13:30, jolloin kirjaudumme hotelliin ja nautimme yhteisen lounaan. Lounaan jälkeen matkanjohtajamme jatkaa samaa bussilla matkaa Riikaan niiden matkustajien kanssa, jotka ovat valinneet sen matkavaihtoehdon. Pärnuun jäävät matkustajat voivat nauttia kylpylähotelli Strandin allas- ja saunaosastostajoka on täydellinen paikka rentoutumiseen. Kylpyläosastolla voit nauttia höyry- ja löylysaunoista, lämpimistä laavakivituoleista, hierontakylvystä, porealtaasta sekä uima-altaasta. Kylpylän käyttö sisältyy majoituksen hintaan.

Toisena päivänä Pärnussa nautitte vapaasta ohjelmasta. Päivä alkaa maittavalla aamiaisella, joka tarjoillaan hotelli Strandin kauniisti sisustetussa aamiaishuoneessa kello 7:00–11:00.

 

Tämän energisoivan aamun jälkeen voit jälleen nauttia hotellin kodikkaasta ja lämpimin sävyin sisustetusta kylpyläosastosta.

 

Perheet voivat myös suunnata Hestia Hotel Strandin yhteydessä sijaitsevaan Lotte Play Studioon, joka tarjoaa hauskaa ja elämyksellistä tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Studio koostuu kolmesta osasta – rannasta, picnic-alueesta ja filmistudiosta. Lapset ja aikuiset voivat sukeltaa siniseen pallomereen, tai vaikka polkea pyörällä filmistudioon tuottaakseen oman videonsa tai luodakseen omaa musiikkia. Studio on avoinna joka päivä klo 9:00-21:00, ja perhelippu (39 €) kattaa sisäänpääsyn neljälle hengelle.

Hestia Hotel Strand sijaitsee lähellä monia Pärnun kiinnostavia kohteita. Hotellista käsin on helppo tutustua kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin ja nauttia vilkkaasta kahvilakulttuurista. Päivän aikana voitte myös vierailla paikallisissa taidegallerioissa, kävellä lumisissa puistoissa ja hyödyntää monipuolisia ostosmahdollisuuksia, jotka tekevät Pärnusta viehättävän lomakohteen. Raikas talvi-ilma ja kauniit lumiset maisemat tarjoavat erinomaisen ympäristön rentoutumiseen ja talvisen tunnelman kokemiseen.

Viimeinen matkapäivämme alkaa hotellin maukkaalla aamiaisella. Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja kirjaudumme ulos hotellista. Ensimmäisenä matkapäivänä tutuksi tullut matkanjohtajamme odottaa teitä hotellilla yhdessä Riikan matkalaisten ja bussin kanssa. Lähdemme sitten yhdessä kohti Kernun kartanoa, joka on yksi Viron viehättävimmistä historiallisista kohteista.

Kernun kartanossa nautimme yhdessä lounasta, joka tarjoaa tilaisuuden maistella paikallisia herkkuja ja nauttia kartanon historiallisesta tunnelmasta. Lounaan jälkeen suuntaamme Tallinnan satamaan. 

Kotimatka alkaa Tallinnasta kello 18:30 Eckerö Linen m/s Finlandialla. Laivamatkan aikana meillä on vielä mahdollisuus nauttia merimaisemista ja laivan palveluista. Saapuessamme Helsinkiin kello 21:00 päättyy ikimuistoinen hiihtolomamatkamme. Bussi ajaa vielä halukkaat matkaajat takaisin Kiasman eteen.

Kuvagalleria

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

 • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

 • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

 • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

  • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

  • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

 • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page