top of page
 Fra Mare kylpylämatka puoli- tai täysihoito + 13 hoitoa.jpg

Virkistysloma Fra Mare Thalasso & Spa, 4 vuorokautta

Matka-aika: 4.–8.1.2023 I Matkan hinta: alk. 385 € / henkilö

Tervetuloa suositulle Fra Mareen virkistyslomalle Haapsaluun! Merellinen, mäntymetsäinen ympäristö on rauhallinen ja rentouttava. Kodikas kylpylä on kävelymatkan päässä Haapsalun keskustasta. Monipuoliset kylpylähoidot, Thalasso Spa osaston merivesiallas saunoineen ja valoisa ravintolasali luovat oivalliset puutteet perinteiselle kylpylälomalle. Fra Maren matka on lähes "ovela-ovelle" -matka. Yksityinen tilausajo bussi on mukana koko matkan ajan ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivamatkoillakin. Kuljettaja on matkassa koko viikon ja huolehtii samalla loman sujumisesta.

Matkan hinta 385 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa puolihoidolla. Lisämaksusta yhden hengen huone 90 € ja täysihoito 25 € / henkilö (koko matkan ajaksi) Toimistomaksu 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkan hintaan kuuluu

Bussikuljetus virossa koko matkan ajaksi, Aarrematkat

Bussikuljetukset koko matkalle Suomesta saakka

Kuljettaja-matkanjohtajan palvelut ja yksityinen tilausajobussi koko matkalle suomesta lähtien ja sama bussi Virossa. Reitti satamaan Vantaa-Kirkkonummi-Espoo-Helsinki meno- ja paluumatkalla.

Eckerö Line ms Finlandia, Aarrematkat.jpg

Laivamatkat

Virkistysloman laivamatkat Eckerö Linen Finlandia. Helsinki–Tallinna klo. 9.00–11.15 ja Tallinna–Helsinki klo.18.30-21.00.

Fra mare spa hotelli Haapsalu.jpg

Majoitus Haapsalu Thalasso Spa Fra Maressa*** täysi- tai puolihoidolla

Majoitus valintasi mukaan joko yhden tai kahden hengen standard huoneessa. Valittavissa joko täysi- tai puolihoito. Puolihoitoon kuulu aamiainen ja päivällinen, täysihoidossa lisäksi lounas. Huoneessa kylpytakit.

009-Fra-Mare.jpg

Kylpyläpaketti 6 hoidolla

Virkistysloman kylpyläpakettiin tulee valita puolet henkilökohtaisten, puolet ryhmähoitojen joukosta.

Henkilökohtaisia hoitoja: 25 min. hieronta, mutakääre käsille, mutakääre jaloille, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkihoito, hierova tuoli ja musiikkiterapia, syvänkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille

Ryhmähoitoja: kuntovoimistelu salissa 30 min., vesivoimistelu 30 min., joogavenytus, suolakammio, parafiinihoito,rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone)

fra-mare-007.jpg

Span palvelut ja ohjattua liikuntaa

  • Aamusauna ja -uinti merivesialtaassa

  • Thalasso Day Spa -osaston käyttö päivittäin 3 h kerralla aukioloaikoina

  • sauvakävely ja voimistelu thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa 10-10:50.

Haapsalu Thalasso Spa Fra Mare***

Haapsalu on vireä pikkukaupunki Viron länsirannikolla, noin 100 km päässä Tallinasta. Kaupungissa on vanhan kylpyläajan tunnelmaa – kauniisti kunnostettu rantapromenadi ja valloittavat pienet talot kahviloineen ja kauppoineen hurmaavat matkaajat.

Thalasso Spa Fra Mare*** on viihtyisä ja kodikas. Rannalla, mäntymetsän siimeksessä sijaitsevan kylpylähotellin ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kaupunkikävelylläkin pääsee merellisiin maisemiin. Kylpylä on rakennettu 1997 ja sitä on uusittu paljon viime vuosina. Ensimmäisessä kerroksessa on vastaanotto, aulabaari ja kauppa sekä ravintola, jossa järjestetään iltaohjelma.

Hotellissa on yhteensä 116 huonetta. Standard-luokan huoneissa on erilliset vuoteet, laminaattilattia, puhelin, tv sekä suihku ja wc. Thassalo Spa -huoneet sijaitsevat 2. kerroksessa ja niiden varusteluun kuuluu lisäksi jääkaappi, merinäköala sekä parveke. Saatavilla myös kolmen hengen huoneita, perhehuoneita sekä 1. kerroksessa sijaitseva inva-huone.

Thalasso Spasta löytyy kattavata allas- ja saunaosasto, johon kuuluu mm. kaksi löylysaunaa, höyry-, suola-, infrapuna- ja sanarium leposaunat sekä merivesiuima-allas (8x11m), poreallas sekä pihapiirissä sijaitseva lämmitetty ulkouima-allas, jonne pääsee myös sisäkautta. Hotellin Thalasso Day Spa -siivessä on tarjolla hoito-osasto, jonka palveluihin kuuluvat kylpylähoitojen lisäksi kampaamo ja kauneushoidot. 

Fra Maren kylpyläloma sopii myös liikuntarajoitteisille, vaikka rakennuksessa ei ole hissiä. Hotellin sisääntulonsa on loiva liuska, ja piha-alueella asfaltoituja kävelyteitä. Hotellin esteettömästä ensimmäisessä kerroksessa on huoneiden lisäksi ravintola sekä hoitotilat. 

bottom of page