top of page
Matkamessutarjous 2023, Tallinna, hotellimatka, halpa matka, aarrematkat.jpg

MATKAMESSUTARJOUS

HOTELLIMATKA TALLINNAAN

Matka-aika: su 19.2. – ma 20.2.23 Räätälöimme edullisia messuhintaisia lähtöjä myös muille päiville helmikuussa. Voit tiedustella edullisia messuhintoja täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen)

 

Meno: Helsinki – Tallinna, klo 10:30–13:00, Viking Line XPRS

Paluu: Tallinna – Helsinki, klo 17:00–19:30, Viking Line XPRS

 

Majoitus: Hestia Barons Tallinnan vanhassakaupungissa tai Hestia Europa Tallinnan satamassa. Katso lisätietoja alta.

Matkan hinta € 65 / hlö, kun majoitus kahden hengen huoneessa joko hotelli Euroopa tai Barons. Lisämaksusta huone yhdelle € 40. Toimistomaksu 15 € / varaus lisätään matkan hintaan. Tarjous on voimassa 27.1.23 saakka.

 

Lisävuodealennus Hotelli Euroopassa: aikuinen tai lapsi yli 12 v € 10, lapsi 6-12 v alennus € 15, lapsi alle 6 v. alennus € 30.

Lisäksi varattavissa: Estonia-teatterissa esitetään 19.2. klo 17.00 Verdin ooppera Il trovatore, liput alkaen € 25 Aarrematkojen kautta.

LAIVA JA HOTELLI alk.

65 €

Aarrematkat matkamessutarjous 2023
Matkanjohtaja Antti Haukkamaa, matkamessuterveiset, matkamessut, aarrematkat_edited.jpg

Matkanjohtaja Antti Haukkamaan matkamessu terveiset

Matkamessut ovat jälleen täällä kolmen vuoden tauon jälkeen! Helsingin messukeskuksessa pidettävät matkamessut tuovat jälleen viikonloppuna 20.­–21.1.2023 sadat värikkäät matkakohteet keskelle tammikuun talvea.

 

Aarrematkat on mukana messuilla ammattilaispäivänä 19.1. Tapaamme silloin lukuisia yhteistyökumppaneitamme maailmalta ja pääsemme yhdessä suunnittelemaan mukavia uutuusmatkoja asiakkaidemme iloksi. Lisäksi meillä on tarjota sinulle erinomainen matkamessutarjous, johon kannattaa tarttua välittömästi!

 

P.S. Estonia teatterissa esitetään 19.2. klo 17.00 Verdin ooppera Il trovatore, liput alkaen € 25 Aarrematkojen kautta. Keksintötehdas Proto on puolestaan auki 19.2. klo 18.00 saakka. Hotelli Euroopan vieressä on shoppailunnälkäisille kauppakeskus Nautica ja Baronsin lähellä kauppakeskus Solaris. Lue lisää alta!

Valitse sopivin hotelli

Majoitu matkamessutarjouksella joko tyylikkäästi judenghotelliin aivan vanhankaupungin keskustaan tai valitse hotelli satamassa ja shoppaile rennosti!

Hestia Hotelli Europa, Aarrematkat matkat viroon.jpg
Hestia hotelli Europa

Hotelli Europa sijaitsee Tallinnan matkustajasataman, Nautica-kauppakeskuksen ja Rottermanni korttelin välissä. Kävelymatka A/B terminaalista hotelliin on noin 300 metriä. Hotel Euroopa on 4*:n hotelli, jossa tilavat ja kodikkaat huoneet. Hotellissa on kaikkiaan 185 huonetta. Huoneissa on säädettävä ilmastointi, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, tv ja ilmainen wifi.

Hestia Hotelli Barons, Aarrematkat, teatterimatka Tallinaan.jpg
Hestia hotelli Barons
Tasokas boutiquehotelli Barons Tallinnan vanhassa kaupungissa noin 300 metriä Raatihuoneen torilta. Hotelli muodostuu kahdesta rakennuksesta, joista toinen on peräisin 1400-luvulta ja toinen vuonna 1912 rakennettu jugendtyylinen pankkitalo. Huoneet ja yleiset tilat on sisustettu elegantin klassiseen tyyliin ja ne on peruskorjattu äskettäin. Hotellissa on aulabaari ja ravintola, jossa tarjoillaan buffetaamiainen klo 7:00–11:00.

Matkanjohtajan vinkit omatoimilomalle

Tallinnassa viihtyy koko perhe! Tässä muutama matkanjohtajamme Antti Haukkamaan matkavinkki matkamessujen tarjousmatkalle. Aarrematkojen kautta varaat esimerkiksi edulliset liput Estonia-teatterin oopperaan.

Matkamessutarjous 2023, Tallinna, hotellimatka, halpa matka, aarrematkat.jpg

Yhteistyössä

2560px-Viking_Line_wordmark.svg.png
Hestia Hotels Group.jpg.webp
bottom of page