top of page
Päiväretki Turun Musiikkijuhlille – Myrskyluodon Maija-elokuvakonsertti.jpg

Päiväretki Turun musiikkijuhlille 31.8.24

Myrskyluodon Maija-elokuvakonsertti

Matkan hinta alk. 155 € / hlö.

Matkan hinta on 155 € / hlö. Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Tietoa matkasta

Lähde mukaan unohtumattomalle päiväretkelle Turun musiikkijuhlille, ja koe harvinaislaatuisen Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertti.

 

Tiina Lymin ohjaama Myrskyluodon Maija sai ensi-iltansa tammikuussa. Elokuva keräsi avausviikonloppunaan ennätykselliset 44 000 katsojaa. Seitsemän ensimmäisen viikon aikana katsojia oli 366 000 – enemmän kuin esimerkiksi Mamma Mialla, Top Gun Maverickilla tai Bohemian Rhapsodylla. Elokuvan menestyksen myötä myös Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertti on huikeassa nosteessa. Liki kolmetuntinen elokuva ja sitä säestävä täysimittainen Vantaan Viihdeorkesteri nähdään nyt osana Turun musiikkijuhlia. 

 

Tämä ainutlaatuinen tapahtuma järjestetään Turun Konserttitalossa 31.8.2024, jolloin voit kokea Tiina Lymin ohjaaman elokuvan, kuulla Lasse Mårtensonin ikoniset sävelet ja Lauri Porran syvällisen musiikillisen tulkinnan suorana esityksenä Vantaan Viihdeorkesterin esittämänä. Kapellimestarina toimii Eero Lehtimäki. 

 

 Matka sisältää elokuvakonsertin lisäksi yksityisen tilausajokuljetuksen pääkaupunkiseudulta, buffet-tyylisen saaristolaislounaan Ravintola Göranissa sekä matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Tervetuloa mukaan!

Matkaohjelma

Noin Klo 08:30 – Lähtö Helsingistä

Pysähdys Kirkkonumella

Klo 12:30 – Saapuminen Turkuun ja lounas Ravintola Göranissa

Klo 15:00 – Myrskyluodon Maija-elokuvakonsertti Turun konserttitalossa

Klo 18:30 – Lähtö kohti Helsinkiä

Bussimme lähtee Helsingin keskustasta kohti Turkua. Pysähdymme asiakkaiden toiveiden mukaisesti ennalta sovituilla pysäkeillä matkan varrella. Bussi voi tarvittaessa lähteä myös Vantaalta.

Pysähdymme Kirkkonummen Matkakeskuksessa ottamassa kyytiin lisää matkalaisia.

Nautimme Merellisen saaristolaispöydän antimista ravintola Göranissa Turussa. Tarjoilu sisältää saaristolais-, salaatti- ja jälkiruokapöydän, kahvin sekä teen.

Siirrymme ravintola Göranista tilausajokuljetuksella kohti Turun konserttitaloa, jossa ryhmämme pääsee nauttimaan koskettavasta Myrskyluodon Maija-elokuvakonsertista. Konsertin arvioitu kesto on 3 h, eikä se sisällä väliaikaa.

Konsertin jälkeen lähdemme kohti Helsinkiä, ajaen samaa reittiä takaisin kuin tulessa. Pysähdymme matkalla takaisin myös omakustanteiselle kahville.

Päiväretki Turun Musiikkijuhlille – Myrskyluodon Maija-elokuvakonsertti.jpg

Myrskyluodon Maija

Myrskyluodon Maija -elokuva perustuu Ahvenanmaan saaristossa asuneen Anni Blomqvistin (1909–1990) Myrskyluoto-kirjasarjaan. Blomqvist tiesi, mistä kirjoitti: hän asui Ahvenanmaan saaristossa ja menetti merelle sekä miehensä että kaksi poikaansa.  Tarina sijoittuu 1800-luvun puoliväliin, pääosin Suomen ulkosaaristoon. Elokuvassa saaristokylän tyttö, 17-vuotias Maija, naitetaan vastoin tahtoaan naapurin Jannelle. Pariskunta aloittaa elämänsä keskellä aavaa merta – karulla luodolla, jossa kaikki on rakennettava tyhjästä. Rakkaus syttyy ja syvenee vähitellen, ja omapäisestä maalaistytöstä kasvaa vaikeuksien kautta vahva ja neuvokas ulkosaariston nainen. Solar Filmsin tuottaman elokuvan pääosissa loistavat ruotsalaiset näyttelijät Amanda Jansson ja Linus Troedsson. Elokuva on kuvattu Turussa ja Ahvenanmaan saaristossa

Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat

Turun musiikkijuhlat on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut musiikkifestivaali. Festivaalin perustajana oli vuonna 1960 Turun Soitannollinen Seura. Monipuolinen kaupunkifestivaali tarjoaa yleisölleen korkeatasoista musiikkia, mm. suuria orkesterikonsertteja, kamarimusiikkia, resitaaleja, jazzia, ulkoilmatapahtumia sekä konsertteja lapsille. Taiteellisena johtajana toimii kapellimestari ja sellisti Klaus Mäkelä. Varsinaisen festivaalin lisäksi Turun musiikkijuhlat järjestää konsertteja ja tapahtumia kaikkina vuodenaikoina, yhteensä n. 30-50kpl. vuosittain. www.turunmusiikkijuhlat.fi

ravintola_goran_c_arto_albert_arvilahti_i_kuvakas_1.jpg

Ravintola Göran

Ravintola Göran on nimetty rakastetun matkakirjailija Göran Schildtin mukaan. Schildtin Daphne-niminen purjevene sijaitsee keskellä ravintolaa muistuttamassa unohtumattomista seikkailuista, uskollisista matkakumppaneista ja kotiinpaluun tärkeydestä.

Aurajoen alajuoksulla, Turun linnan välittömässä läheisyydessä, Forum Marinumin merikeskuksessa sijaitseva ravintola on tunnelmaltaan merellinen. Ravintola Göran hurmaa loistavalla ruoalla, tunnelmalla ja seikkailuhenkisyydellä – sillä samalla, joka ammoin vei merikarhut maailman merille.

Vantaan Viihdeorkesteri.jpg

Elokuvakonsertti ja Vantaan Viihdeorkesteri

Elokuvakonsertti (Ciné Concert tai Film Concert) on maailmalla vankan jalansijan löytänyt konserttimuoto, jossa valkokankaalla pyörivän elokuvan musiikin soittaa elävä orkesteri.

 

Vantaan Viihdeorkesteri on kokenut elokuvakonsertoija: sen konserteissa on päästy nauttimaan mm. Harry Potter-, Star Wars -, Lumiukko- ja Metsän tarina -elokuvista.

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

  • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

  • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa. 

  • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

    • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

    • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

    • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page