top of page
  • Writer's pictureAntti Haukkamaa

Matkamessut 2024 keräsivät yli 50 000 matkailusta kiinnostunutta – Aarrematkat oli mukana Pohjois-Euroopan suurimassa matkailutapahtumassa

Tammikuu toi tullessaan jännitystä ja uutta energiaa matkailualalle, kun Pohjoisen Euroopan suurin matkailutapahtuma, Matkamessut, järjestettiin jälleen kerran. Vuosittainen uuden matkailuvuoden avaava matkamessut, keräsi tänäkin vuonna yli 50 000 matkailun ystävää ja ammattilaista tutustumaan uusimpiin trendeihin ja kohteisiin. Myös Aarrematkat oli messuilla mukana.


Matkamessut 2024 keräsivät yli 50 000 matkailusta kiinnostunutta – Aarrematkat oli mukana Pohjois-Euroopan suurimassa matkailutapahtumassa
Matkamessuilla 2024 kävi vilinä tammikuisesta myrskysäästä huolimatta. Kuva: Matkamessut mediapankki.

Pohjoisen Euroopan suurin matkailutapahtuma, Matkamessut, kokosi messukeskukseen yhden pitkän viikonlopun aikana yli 50 000 kävijää. Tammikuussa järjestettävät Matkamessut käynnistää näyttävästi aina uuden matkailuvuoden. Näytteilleasettajia tapahtumassa oli lähes 900 noin 70 maasta. Suomen matkailualan liiton toimitusjohtaja Heli Mäki-Fränti oli messuihin hyvin tyytyväinen.


–Viime viikonlopun hyvinkin haastavista sääolosuhteista huolimatta Messukeskukseen saapui hyvä joukko niin matkailualan kotimaisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita kuin matkaideoita ja matkoja metsästäviä kuluttajakävijöitakin. Konkreettista matkakauppaa tehtiin jälleen miljoonien eurojen edestä messupäivien aikana, Mäki-Fränti toteaa.


Aarrematkojen tiimi Antti Haukkamaa, Paulina Höglund ja Jenny Sirén.
Aarrematkojen tiimi Antti Haukkamaa, Paulina Höglund ja Jenny Sirén.

Aarrematkat oli mukana messuilla Suomen matkailualan liiton SMALin yhteisosastolla kolmena yleisöpäivänä.


–Oli todella mukava nähdä monia vakioasiakkaitamme, jotka tulivat tervehtimään ja vaihtamaan kuulumisia. Osalle kävijöistä Aarrematkat oli vielä outo tuttavuus ja he taas tulivat kyselemään meistä ja matkoistamme hyvin runsaslukuisesti. Moni oli kanssamme samaa mieltä siitä, että maailma on aarteita täynnä. Aina on mukava lähteä matkaan hakemaan juuri sitä omaa aarrettaan, kertoo Jenny Sirén Aarrematkojen markkinoinnista.


Jenny Sirén Aarrematkojen markkinoinnista jakoi innostuksensa messujen aikana. Hän korosti, kuinka tärkeää on pysyä ajan tasalla matkailualan muutoksista ja tarjota asiakkaille aina jotain uutta ja jännittävää. Aarrematkat on sitoutunut tuomaan markkinoille innovatiivisia matkapaketteja, jotka vastaavat nykypäivän matkailijoiden odotuksiin ja unelmiin. Tämä näkyi selvästi heidän messuosastollaan, joka houkutteli runsaasti kävijöitä.


Matkamessut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua uusiin matkakohteisiin, uusimpiin matkailutrendeihin ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Vuoden 2024 tapahtuma oli erityisen merkityksellinen, sillä se heijasti matkailualan toipumista ja uudistumista viime vuosien haasteiden jälkeen. Aarrematkat oli yksi messujen uusista toimijoista, tarjoten vierailijoille kiehtovia matkaideoita ja ainutlaatuisia elämyksiä ympäri Eurooppaa.

82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page