top of page
Koe Katalonian oopperan Tosca & SAARENMAAN OOPPERAPÄIVÄT 2024 22.–24.7.2024, Aarrematkat

Koe Katalonian oopperan Tosca

SAARENMAAN OOPPERAPÄIVÄT 2024

22.–24.7.2024

Tietoa matkasta

Heinäkuun loppupuolella Saarenmaan oopperapäivät kutsuvat musiikin ja kulttuurin ystäviä kokemaan unohtumattoman matkan Viron viehättävälle Saarenmaalle. Vuoden 2024 oopperapäivien musiikista vastaa tasokas Katalonian oopperaorkesteri solisteineen. Aarrematkojen järjestämä kolmipäiväinen retki tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia Kuresaaressa sekä Toscasta Katalonian oopperan esittämänä. Matkan aikana vierailemme lisäksi Muhun viinitilalla nauttien sen viineistä ja lounaasta, tutustumme Kuresaareen ja sen historiallisiin kohteisiin kuten Piispanlinnaan, jonka lisäksi luvassa on retki Anglan tuulimyllymäkeen jossa pääsemme myös nauttimaan lounasta. Majoittuminen tapahtuu tasokkaassa, Pilgusen kartanon 5-tähden Pilguse Recidensyssä. Tule mukaan nauttimaan unohtumattomista hetkistä Saarenmaalla!

Matkan hinta alk. 785 € / hlö.

Matkan hinta on 785 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 220 € / henkilö. Saatavilla myös mies- ja naispaikkoja! Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat loungepaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki, Ecekrö Line m/s Finlandia.

Kahden yön majoitus Pilgusen kartanon 5-tähden Pilguse Residencyssä. Huomaathan, että jokainen huone on erilainen.

Useita ruokailuja – laivalla sekä meno- että paluumatkalla loungen kevyet buffet-tarjoilut hanajuomineen, lisäksi 2 x aamiainen, 2 x lounas, joista toiseen kuuluu myös viini.

Matkaohjelma – Muhun viinitilaan tutustuminen sekä viininmaistiaiset, opastettu Kuresaaren kaupunkikierto, opastettu vierailu Piispanlinnassa sekä opastettu tutustuminen ja sisäänpääsy Anglan tuulimyllymäelle.

Tilausajokuljetukset Virossa matkaohjelman mukaisesti sekä Virtsu-Kuivastu lauttamatkat meno-paluu.

Oopperalippu Tosca-oopperaan Katalonian oopperan esittämänä.

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan.

Matkan majoitus

Pilguse Residency*****

Pilguse Residency sijaitsee historiallisessa Pilgusen kartanossa, joka juontaa juurensa vuoteen 1558. Kartano sijaitsee ainutlaatuisella 90 hehtaarin tontilla, tarjoten upean ympäristön vierailijoilleen. Hotellimajoituksessa on monenlaisia huoneita, jokainen omanlaisellaan näkymällä ja tunnelmalla. Lisäksi vierailijat voivat nauttia savusaunan lämmöstä ja herkullisista ravintola-aterioista.

Kartanomiljötä ympäröi koskematon luonto, järvet ja loputtomat rannikot, ja se tarjoaa rauhallisen ympäristön rentoutumiselle. Pilguse Residency on omistautunut tarjoamaan ylellistä majoitusta ja elämyksiä niille, jotka arvostavat ympäristötietoista elämäntapaa.

Puccini Tosca, Saarenmaan oopperapäivät 2024, Aarrematkat..png

Puccinin Tosca-oopperaesitys & Katalonian Ooppera

Säveltäjä Giacomo Puccinin Tosca on tarina intohimosta, kateudesta, kostosta, vihasta ja itsetuhoisesta rakkaudesta 1800-luvun Italiassa Napoleonin hyökkäyksen aikana. Tämä melodraama, jossa on traaginen loppu, on yksi italialaisen oopperan rakastetuimmista edustajista.

Vuoden 2024 Saarenmaan Oopperapäivien musiikista vastaa Katalonian Ooppera, joka tunnetaan maailmanluokan esityksistään ja ammattitaitoisesta esitystasostaan. Oopperatalon taiteellinen osaaminen ja soittajien taituruus luovat ainutlaatuisia elämyksiä musiikin ystäville. Esitykset ovat saaneet kiitosta intohimoisesta esittämisestä ja tunteikkaasta ilmaisusta.

Retkikohteemme

Matkaohjelma

Ensimmäinen matkapäivä – maanantai 22.7.24.

Toinen matkapäivä – tiistai 23.7.24.

Kolmas matkapäivä – keskiviikko 24.7.24.

Matkamme alkaa menomatkalla Helsingin Länsisatamasta Eckerö Linen m/s Finlandialla Tallinnaan, klo 9:00–11:15. Ryhmällämme on käytössä laivalla loungepaikat, johon kuluu loungetarjoilu eli pientä suolaista ja makeaa buffetpöydästä hanajuomineen. 

 

Tallinnan satamassa ryhmäämme odottaa tilausajobussi, jonka kyydissä lähdemme ajamaan kohti SaarenmaataSieltä suuntaamme Virtsun kautta Kuivastuun lautalla. Saavuttuamme Muhun saarelle, lähdemme tutustumaan Peke Elorannan isännäimään Luscher&Matiesen viinitilaan, jossa nautimme viininmaistiaisista sekä lounaasta.

Päivän päätteeksi saavumme Pilgusen kartanoon, missä majoitumme kartanon 5-tähden Pilguse Residencyssä. Pilguisessa jokainen huone on erilainen. Illalla on aikaa nauttia kartanon palveluista ja ympäröivästä luonnosta omatoimisesti.

Aloitamme päivän hotellin aamiaisella, jonka jälkeen suuntaamme kohti Kuresaarta. Kuresaaressa ryhmäämme odottaa opastettu kierros, johon sisältyy vierailu Piispanlinnassa. Kuresaaren keskustassa sinulla on vapaata aikaa tustua ja kierrellä, ennenkuin suuntaamme yhteiselle lounaalle Kuresaaren Veski -ravintolaan.

Lounaan jälkeen palaamme Pilgusen kartanolle, jossa jokaiselle jää hetki aikaa hengähtää ja siistiytyä ennen illan Tosca oopperan esitystä klo 20:00. Esityksestä vastaa tänä vuonna Katalonian ooppera. Meno ja paluu hotellille tapahtuu yksityisellä bussikuljetuksella ennen ja jälkeen oopperan. 

Heräämme matkan viimeiseen aamuun tasokkaassa Pilgusen kartanossa ja nautimme aamiaista. Aamiaisen jälkeen kirjaudumme hotellissa ulos ja siirrymme tilausajobussimme kyytiin. Bussi kuljettaa meidät Anglan tuulimyllymäelle, jossa ryhmällemme on luvassa opastetu kierros. 

 

Anglan tuulimyllymäeltä jatkamme matkaamme Kuivastuun, jossa otamme lautalla Virtsun kautta eteenpäin. Ennen paluutamme Tallinnaan pysähdymme Humalapesa-ravintolassa lounaalla.

Paluu Tallinnasta Helsinkiin taittuu jälleen Eckerö Linen m/s Finlandian kyydissä klo 18:30–21:00. Ryhmämme käytössä on laivalla loungepaikat, johoin kuuluu tuttuun tapaan loungetarjoilu, eli pientä suolaista ja makeaa buffetpöydästä sekä hanajuomat.

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

 • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

 • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa. 

 • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

  • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

  • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

 • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page