top of page
Fra Mare Haapasalu kylpylämatka aarrematkat.png

Fra Maren kylpylämatka Haapsaluun & 13 hoidon kylpyläpaketti

Matka-aika: su 2.10. – la 8.10.22 I Matkan hinta: alk. 495 € / hlö

Tervetuloa suositulle Fra Mareen kylpylälomalle Haapsaluun! Merellinen, mäntymetsäinen ympäristö on rauhallinen ja rentouttava. Kodikas kylpylä on kävelymatkan päässä Haapsalun keskustasta. Monipuoliset kylpylähoidot, Thalasso Spa osaston merivesiallas saunoineen ja valoisa ravintolasali luovat oivalliset puutteet perinteiselle kylpylälomalle. 

Fra Maren kylpylämatka on lähes "ovela-ovelle" -matka. Yksityinen tilausajo bussi on mukana koko matkan ajan ja matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivamatkoillakin. Kuljettaja on matkassa koko viikon ja huolehtii samalla loman sujumisesta.

Matkan hintaan kuuluu joko puoli- tai täysihoito valintasi mukaan!.


Lue lisää matkasta, hotellista ja matkan hinnasta alta!

Matkan hinta

Lisämaksusta täysihoito koko matkalle + 45 € / hlö. Toimistomaksu 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

495 € / hlö

Jaetussa kahden hengen huoneessa, sisältäen puolihoidon ja 13 hoitoa.

525 € / hlö

Jaetussa kahden hengen huoneessa, sisältäen täyshoidon ja 13 hoitoa.

605 € / hlö

Yhden hengen huoneessa, sisältäen puolihoidon ja 13 hoitoa.

635 € / hlö

Yhden hengen huoneessa, sisältäen täysihoidon ja 13 hoitoa.

Haapsalu Thalasso Spa Fra Mare***

Haapsalu on vireä pikkukaupunki Viron länsirannikolla, noin 100 km päässä Tallinasta. Kaupungissa on vanhan kylpyläajan tunnelmaa – kauniisti kunnostettu rantapromenadi ja valloittavat pienet talot kahviloineen ja kauppoineen hurmaavat matkaajat.

Thalasso Spa Fra Mare*** on viihtyisä ja kodikas. Rannalla, mäntymetsän siimeksessä sijaitsevan kylpylähotellin ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja kaupunkikävelylläkin pääsee merellisiin maisemiin. Kylpylä on rakennettu 1997 ja sitä on uusittu paljon viime vuosina. Ensimmäisessä kerroksessa on vastaanotto, aulabaari ja kauppa sekä ravintola, jossa järjestetään iltaohjelma.

Hotellissa on yhteensä 116 huonetta. Standard-luokan huoneissa on erilliset vuoteet, laminaattilattia, puhelin, tv sekä suihku ja wc. Thassalo Spa -huoneet sijaitsevat 2. kerroksessa ja niiden varusteluun kuuluu lisäksi jääkaappi, merinäköala sekä parveke. Saatavilla myös kolmen hengen huoneita, perhehuoneita sekä 1. kerroksessa sijaitseva inva-huone.

Thalasso Spasta löytyy kattavata allas- ja saunaosasto, johon kuuluu mm. kaksi löylysaunaa, höyry-, suola-, infrapuna- ja sanarium leposaunat sekä merivesiuima-allas (8x11m), poreallas sekä pihapiirissä sijaitseva lämmitetty ulkouima-allas, jonne pääsee myös sisäkautta. Hotellin Thalasso Day Spa -siivessä on tarjolla hoito-osasto, jonka palveluihin kuuluvat kylpylähoitojen lisäksi kampaamo ja kauneushoidot. 

Fra Maren kylpyläloma sopii myös liikuntarajoitteisille, vaikka rakennuksessa ei ole hissiä. Hotellin sisääntulonsa on loiva liuska, ja piha-alueella asfaltoituja kävelyteitä. Hotellin esteettömästä ensimmäisessä kerroksessa on huoneiden lisäksi ravintola sekä hoitotilat. 

Matkan hintaan kuuluu

Bussikuljetus virossa koko matkan ajaksi, Aarrematkat

Bussikuljetukset koko matkalle

Kuljettaja-matkanjohtajan palvelut ja yksityinen tilausajobussi koko matkalle suomesta lähtien ja sama bussi Virossa. Reitti satamaan Vantaa-Kirkkonummi-Espoo-Helsinki meno- ja paluumatkalla.

Eckerö Line ms Finlandia, Aarrematkat.jpg

Laivamatkat Hki-Tallinna-Hki

Helsinki – Tallinna su 2.10. klo 10:30–13:00 Viking XPRS

Tallinna – Helsinki la 8.10. klo 12:00–14:15 Eckerö Line ms Finlandia

Fra mare spa hotelli Haapsalu.jpg

Majoitus Haapsalu Thalasso Spa Fra Maressa*** täysi- tai puolihoidolla

Majoitus valintasi mukaan joko yhden tai kahden hengen standard huoneessa. Valittavissa joko täysi- tai puolihoito. Puolihoitoon kuulu aamiainen ja päivällinen, täysihoidossa lisäksi lounas.

009-Fra-Mare.jpg

Kylpyläpaketti 13 hoidolla ja ammattilaisen konsultaatio

Lääkärin tai sairaanhoitajan tulokonsultaatio ja 13 hoitoa, joista puolet hekilökohtaisia ja puolet ryhmähoitoja.

Henkilökohtaisia hoitoja: 25min. hieronta, mutahoito,, amppelipulssi, magneetti- ja magneettilaserhoito, inhalaatio, yrtti- ja porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia sekä venytysterapia Mastercare-hoitopöydällä, syväkosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille, mutakääre käsille tai jaloille, hierova tuoli ja musiikkiterapia.

Ryhmähoitoja: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu, joogavenytys, suolahuone, parafiinihoito, kelluntahoito, rentoutumishuone sekä vesi aerobic

fra-mare-007.jpg

Ohjatut tunnit ja liikunta

  • aamu-uinti merivesialtaassa

  • aamuvoimistelu rannalla klo 7:30-8:00

  • Thalasso Day Spa -osaston käyttö päivittäin 3 h kerralla aukioloaikoina

  • sauvakävely ja voimistelu thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa 10-10:50.

bottom of page