top of page
Raatihuoneen tori, Antiikki & Design -lehden Jouluinen lukijamatka Tarttoon, Aarrematkat.p

Jouluinen lukijamatka Helsingistä Tarttoon

LOPPUUNMYYTY – Ilmoittaudu jonoon alta

Matka-aika: 1.–3.12.2023.

Matkan hinta: alk. 646 € / henkilö

Majoitus: Hotelli Lydia****

Matkan hintaan sisältyy:

 • Laivamatkat Helsinki–Tallinna–Helsinki Eckerö Linen kyydissä, menossa kansi- ja paluussa loungepaikoin

 • Majoittuminen 4-tähden Hotelli Lydiassa

 • Ruokailut: hotelliaamiainen, 1 x laivan aamiainen, 1 x laivan loungetarjoilu hanajuomineen, 1 x illallinen, 2 x lounas

 • Retket ja sisäänpääsymaksut: Kaupunkikierros Tartossa, tutustuminen Tarton yliopiston päärakennukseen ja sen museoihin, retki Sangasten linnaan, vierailu Viron kansallismuseoon Tartossa, vierailu Tarton raatihuoneen joulutorilla sekä joulumessuilla

 • Liput Teatteri Vanemuinen Pähkinänsärkijä balettiesitykseen

 • Kuljetukset: Tilausajokuljetus Virossa

 • Aarrematkojen matkanjohtajan ja Antiikki & Design-lehden päätoimittajan, FT Mirva Saukkolan palvelut koko matkan ajan

Matkan hinta alk. 646 € / hlö.

Matkan hinta on 646 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 105 € / henkilö. Saatavilla myös mies- tai naispaikkoja! Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Tietoa matkasta

Antiikki & Design -lehden jouluinen lukijamatka tarjoaa kolmen päivän taianomaisen seikkailun Viron joulukaupunkiin Tarttoon. Matkan aikana syvennymme niin historiaan kuin kulttuuriin jouluisen lumoavassa ympäristössä.

 

Aloitamme matkamme Helsingistä Eckerö Linen kyydissä kohti Tallinnaa. Laivamatkalla nautimme menomatkalla aamiaisbuffetista m/s Finlandia laivalla. Merellisen aamupäivän jälkeen saavumme Tallinnaan, josta jatkamme matkaamme yksityisellä tilausajolla kohti Tarttoa. Majoittauduttuamme neljän tähden hotelli Lydiaan, Tarton historiallinen kauneus avautuu meille kaupunkikierroksen myötä. Kierroksen aikana näemme hulppeita rakennuksia ja tutustumme Tarton yliopiston päärakennukseen sen upeine museoineen. Illalla nautimme vielä yhteisen illallisen hotellin läheisyydessä sijaitsevassa vanhassa ruutikellarissa. 

 

Matkamme toinen päivä vie meidät hotelliaamiaisen jälkeen Viron kansallismuseo ERM:iin, joka sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Tarton keskustasta. Kiitorataa muistuttavan rakennuksen sisään kätkeytyy kansallismuseo, joka on saanut paljon kiitosta. Moderni museo esittelee Viron rikasta historiaa ja kulttuuria interaktiivisesti ja elävästi. Museon jälkeen suuntaamme kohti Sangasten linnaan, joka on kuin satukirjasta poimittu. Linnan goottilainen arkkitehtuuri ja sen historia heräävät eloon oppaan kertomana. Nautimme linnassa myös lounaan. Päivä huipentuu Tarton Teatteri Vanemuinessa, jossa Pähkinänsärkijä balettiesitys lumoaa meidät taianomaisella tarinallaan. 

 

Kolmantena päivänämme suuntaamme aamiaisen jälkeen Tarton raatihuoneen joulumarkkinoille sekä Viron suurimmille joulumessuille. Torilla ja messuilla on mahdollisuus tehdä jouluostoksia ja nauttia paikallisista herkuista sekä virolaisesta joulutunnelmasta. Syömme myös yhteisen lounaan Tartossa. Messujen ja lounaan jälkeen palaamme jouluisissa merkeissä Tallinnan kautta Helsinkiin, nauttien Eckerö Linen m/s Finlandian ensiluokkaisista loungen palveluista. Matkalla mukana lehden päätoimittaja FT Mirva Saukkola, sekä Aarrematkojen matkanjohtaja.

 

Tämä matka on paljon muuta kuin pelkkä loma – Tervetuloa mukaan!

Matkalla mukana

Matkaohjelma

3.12.2023 – Kolmas matkapäivä

Päivämme alkaa aamiaisella, jonka jälkeen suuntaamme samana päivänä avautuvalle Tarton raatihuoneen joulutorille, jossa jokaisella on vapaata aikaa kierrellä. Toritunnelmien jälkeen kello 11:00 luovutamme huoneemme ja siirrymme matkatavaroineen bussin kyytiin.

 

Jatkamme bussilla matkaamme kohti Tartton joulumessuja. Messut ovat koko Viron suurin joulutapahtuma, joten täältä jos jossain voi kokea aitoa virolaista joulutunnelmaa ja tehdä lahjaostoksia. Messujen jälkeen nautimme lounaan ja suuntaamme bussilla Tartosta Tallinnaan.

 

Tallinnasta paluumatka Helsinkiin taittuu Eckerö Line kyydissä, jossa ryhmällemme on luvassa m/s Finlandian lounge-paikat tarjoiluineen ja hanajuomineen.

2.12.2023 – Toinen matkapäivä

Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme retkeile Tartossa sijaitsevaan Viron kansallismuseoon ERM:iin, joka on saanut laajaa kiitosta ainutlaatuisesta kokoelmastaan.

 

Museovierailun jälkeen suuntaamme bussilla satumaiseen Sangasten linnaan, jossa tutustumme linnaan opastuksen avulla ja nautimme paikan päällä lounaan. Täältä palaamme takasin Tarttoon ja hotelli Lydiaan.

 

Illalla ryhmällämme on vielä luvassa Teatteri Vanemuinesin balettiesitys pähkinänsärkijä, joka vie meidät jouluisiin tunnelmiin. 

1.12.2023 – Lähtöpäivä

Aloitamme matkamme Helsingistä kohti Tallinnaa Eckerö Linen kyydissä, nauttien laivan aamiaisbuffetista. Tallinnassa otamme suunnan kohti Tarttoa yksityisellä tilausajobussilla ja majoitumme ylelliseen 4-tähden hotelli Lydiaan.

 

Tartossa meitä odottaa kiehtova Vanhan kaupungin kävelykierros ja tutustuminen yliopiston päärakennukseen sekä sen museoihin.

 

Päivän huipentuu herkulliseen illalliseen kiinnostavassa, vallihautaan rakennetussa ravintola Püssirohukelderissä, joka on vanha ruutikellari. Ravintola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme.

Tutustu matkan majoitukseen

Hotelli Lydia, Antiikki & Design -lehden Jouluinen lukijamatka Tarttoon, Aarrematkat.png

Hotelli Lyydia****

Vanhankaupungin ilmapiiriä ja modernia arkkitehtuuria yhdistävä hotelli Lydia avasi ovensa Tarton Raatihuoneentorin takana Toomemäen rinteellä vuoden 2016 kesäkuun lopussa. Hotelli Lydia,erinomainen 4 tähden hotelli, jossa on yhteensä 70 huonetta, erilaisia sauna- ja rentoutumismahdollisuuksia tarjoava spa lounge, fitness club, ravintola Hõlm ja huipputason äänentoisto-, valaistus- ja videoratkaisuja hyödyntävä tapahtumakeskus.

Yhteistyössä

Antiikki ja design lehti logo.jpg

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

 • Matkakohtaiset peruutusehdot, koskien Antiikki & Design-lehden lukijamatkaa Tarttoon 1.–3.12.23: 

  • ​Peruutusehdot: kuluton peruutus 23.10.23 asti.

  • Peruutus 23.10.23 jälkeen mutta ennen 13.11.23 = peruutuskulu 50 % matkan hinnasta.

  • Peruutukset 13.11.23 jälkeen = 100 % matkan hinnasta.

 • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

 • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

 • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page