top of page
Verdin Giovanna d´Argo Oopperamatka Estonia-teatteriin Tallinnaan 12.–13.3.2023. Aarrematk
Verdin Giovanna d´Argo Oopperamatka Estonia-teatteriin Tallinnaan 12.–13.3.2023. Aarrematk

Oopperamatka Tallinnaan
Verdi, Giovanna d´Arco ooppera

Matka-aika: 12.–13.3.2023.

Matkan hinta: alk. 215 € / hlö.

Majoitus: Hestia Hotel Barons, Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Ooppera-esitys: Verdin Giovanna d' Arco 12.3. klo 17.00.

Matkan hintaan kuuluu:

  • Laivamatkat kansipaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki

  • Yhden yön majoitus hotelli Baronsissa buffetaamiaisella

  • Illallinen ja päiväkahvit hotellissa

  • Bussikuljetus satama-hotelli-satama

  • Matkanjohtajan palvelut

  • Ooppera-esitys

  • Kävelyretki Balti Jaam -torille ja sen antiikkikauppoihin.

Matkan hinta alk. 215 € / hlö.

Matkan hinta on € 215 / hlö, kun majoitus kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle € 45 / henkilö. Lisämaksusta voi tilata myös laivaruokailuja tai hytin laivamatkoille. Toimistomaksu € 15 / varaus lisätään matkan hintaan.

Tietoa matkasta

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan Eckerö Linen kyydissä, kansipaikoin. Tallinnan satamassa meitä odottaa yksityinen tilaus-ajo bussikuljetus, joka vie meidät upeaan Hestia Barons Hotelliin Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Majoitumme hotelliin ja lähdemme kohti Estonia-teatteria, johon on noin 400 metrin kävelymatka hotellilta. Ooppera-esitys alkaa klo 17.00. Oopperan jälkeen nautimme hotellissa illallisen. Seuraavana päivänä ryhmämme aloittaa aamunsa hotellin maittavan buffet-aamiaisen merkeissä, jonka jälkeen aamupäivä on vapaata aikaa. Huoneiden luovutuksen jälkeen kävelyretki matkanjohtajan johdolla Balti Jaam -torille ja kauppahallille, jonka ylimmässä kerroksessa on isoja antiikkiliikkeitä, joissa ryhmämme vierailee. Kiertelyn jälkeen palaamme vielä iltapäiväkahveille hotelliin ennen kuljetusta Tallinnan satamaan. Palaamme Helsinkiin Eckerö Linen kyydissä kansipaikoilla. 

Guiseppe Verdi  – Giovanna d´Arco ooppera

Tällä Oopperamatkalla Tallinnaan pääset nauttimaan Guiseppe Verdin upeasta, helmikuussa 2023 ensi-iltansa Viron kansallisoopperassa Estonia-teatterissa saavasta, Giovanna d´Arco -oopperasta. Jeanne d'Arcin dramaattinen elämäntarina on inspiroinut lukemattomia taiteilijoita vuosisatojen ajan. Vain neljässä kuukaudessa sävelletty ”Giovanna d’Arcon” partituuri antaa meille käsityksen kunnianhimoisesta Giuseppe Verdistä, joka haluaa kokeilla ja uudistaa. ”Giovanna d’Arcon” on Verdin viides ooppera Teatro alla Scalassa kahden suuren menestyksen "Nabucco" ja "I Lombardi" jälkeen. Historiallinen hahmo esitetään meille yhdistelmänä historiallista tarkkuutta sekoitettuna Verdin ottamiin taiteellisiin vapauksiin, joista merkittävin on se, että Verdin versiossa sankaritar kuolee taistelukentällä sen sijaan, että hänet poltettaisiin roviolla, kuten todellisuudessa tapahtui. Kuningas Charlesin rakkaus Jeanne d´Arcia kohtaan on Verdin oopperatarinan toinen tärkeä alkuperäinen piirre.

Hestia Hotelli Barons, Aarrematkat, teatterimatka Tallinaan.jpg
Hestia hotelli Barons

Tasokas boutiquehotelli Barons Tallinnan vanhassa kaupungissa n 300 metriä Raatihuoneen torilta. Hotelli muodostuu kahdesta rakennuksesta, joista toinen on peräisin 1400-luvulta ja toinen vuonna 1912 rakennettu jugendtyylinen pankkitalo. Huoneet ja yleiset tilat on sisustettu elegantin klassiseen tyyliin ja ne on peruskorjattu äskettäin. Hotellissa on aulabaari ja ravintola, jossa tarjoillaan buffetaamiainen klo 7:00–11:00. Bussikuljetus ei pääse aivan perille hotellille, vaan kävelymatkaa on noin 200 metriä.

Balti-Jaam-Tori-antiikkitarjontaa-Helanderin-ja-Aarrematkojen-antiikkimatja.webp

Balti Jaama-tori ja sen antiikkiliikkeet

Tallinnassa suuntaamme myös Balti Jaama -torille ja kauppahallille, jonka yläkerrasta löytyy useampikin antiikkiliike. Asematori on ainutlaatuinen yleistori, jonka kolmessa kerroksessa toimii noin 300 eri myyjää. Maanalaisessa kerroksessa sijaitsevat supermarket, kuntosali ja erilaiset palvelut, ensimmäisessä kerroksessa suuri kala- ja lihasali, vihanneskatu ja monipuolinen katuruoka-alue, jossa on 20 eri ruokapaikkaa. Toinen kerros on omistettu pääasiallisesti virolaiselle designille ja käsityölle, vaatteille, taloustavaroille, antiikille ja vanhoille tavaroille. Viereinen Telliskiven alue on nykyisin hyvin trendikäs kaupunginosa lukuisine putiikkeineen ja ravintoloineen. Täältä löytyy myös valokuvamuseo Fotografiska.

Matkaohjelma

12.3.2023

13.3.2023

Menomatka Eckerö Line Helsinki–Tallinna, klo 9:00–11:15. Satamasta kuljetus hotelli Baronsiin. Ooppera-esitys klo 17.00. Illallinen oopperan jälkeen hotellilla. 

Buffet-aamiainen hotellissa klo 7:00–11:00, jonka jälkeen aamupäivä on vapaata. Huoneiden luovutus ja kävelyretki Balti Jaam-torille ja iltapäiväkahvit hotellilla. Paluukuljetus Tallinnan satamaan, josta paluu Helsinkiin Eckerö Linen kyydissä klo 18:30–21.00.

Seuraa meitä somessa!

  • Facebook
  • Instagram
Aarrematkat henkilökunta tallinassa.png
bottom of page