top of page
  • Writer's pictureJenny Sirén

Aarrematkat ehdolla Vuoden matkatoimisto -palkinnon saajaksi Finnish Travel Galassa 2023

Finnish Travel Galan Vuoden matkatoimisto/matkanjärjestäjä-ehdokkaat julkistettiin 4.7.23. Finaaliin selvinneet ehdokkaat julkistetaan 1.9. ja voittaja 3.11.2023.

Finnish Travel Gala 2023, Aarrematkat
Finnish Travel Gala on Suomen matkailualan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.

AARREMATKAT on nimetty ehdokkaaksi Vuoden matkatoimisto / matkanjärjestäjä -palkinnon saajaksi.


Finnish Travel Gala on Suomen matkailualan liitto SMALin palveluyhtiö Smalserin toteuttama vuosittainen tapahtuma, jossa matkailualan ammattilaiset kokoontuvat yhdessä vieraidensa kanssa palkitsemaan vuoden matkailutekoja ja -ilmiöitä.


Yhdeksään avoimeen palkintokategoriaan tuli Finnish Travel Galan mukaan runsaasti ehdotuksia. Ehdokkaita kategorioihin on voinut asettaa niin alan ammattilaiset kuin suuri yleisökin.


Voittajan äänestys toteutetaan NPS-mittaria (Net promoter score) käyttäen, vastaamalla kysymykseen "Kuinka todennäköisesti suosittelisit ehdokasta ystävällesi tai kollegallesi?". Äänestys on käynnissä 31.8. saakka ja se on avoinna kaikille.


Äänestyksen päätyttyä julkaistaan (1.9.23) lista ehdokkaista, jotka ovat saaneet positiivisen NPS-tuloksen. Voittajat ovat kussakin kategoriassa korkeimman tuloksen saaneet ehdokkaat. Voittajien julkistamisessa pidetään kuitenkin jännitystä yllä aina gaala-iltaan, 3.11.2023 saakka.Äänestä meitä Vuoden matkatoimisto -palkinnon saajaksi tai anna palautetta muuten vain!

Antti Haukkamaa, Jenny Sirén, Aarrematkat

Oletko käyttänyt Aarrematkojen palveluita? Äänestä meitä Vuoden matkatoimisto -palkinnon saajaksi Finnish Travel Galassa tai anna meille palautetta jättämällä arvostelu Googlessa. Äänestämään pääset tästä, ja julkisen Google-arvostelun voi jättää täällä.


Koko Aarrematkojen tiimi kiittää sydämestään kaikkia meitä ehdokkaaksi asettaneita ja äänensä antavia! Nähdään aarteidenetsinnän parissa!


Meistä – Kulttuurimatkailua ja yhdessäoloa


Aarrematkat on vuonna 2021 perustettu yksityinen suomalainen, antiikki- ja kulttuurimatkailuun erikoistunut matkatoimisto. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden matkailu- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Matkoillamme onkin usein mukana vierailevia asiantuntijoita, kuten taidehistorioitsijoita ja paikallisoppaita. Suosimme kaikessa toiminnassamme paikallisuutta ja paikallisten palveluiden, kulttuurin ja tapojen kunnioittamista sekä pitkäjänteistä yhteistyötä.


Liiketoimintamme perustuu turvalliseen ja asiakaskeskeiseen toimintaan, jossa hyvät tuotteet ja palvelut yhdistyvät avoimeen ja huolelliseen tapaan tehdä asioita.


Aarrematkojen keskeisiä arvoja ovat sitoutuminen välittämiseen, luottamus ja yhdessä tekeminen. Mutta mistä kaikki oikein alkoi? Lue lisää Aarrematkojen synnyinhistoriasta ja tiimistä, klikkaa tästä!


Kuvia vuosien varrelta:


467 katselukertaa0 kommenttia

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page