top of page
Copy of Teatterimatka Pärnuun – Wienin Filharmonikot -konsertti.jpg

Teatterimatka Pärnuun – Wienin Filharmonikot -konsertti & Kernun kartano

Matka-aika: 12.–13.12.2022 I Matkan hinta alk. 305 € / hlö

Aarrematkat järjestää syksyn 2022 aikana kolme teatterimatkaa Viron eri kaupunkeihin. Joulukuun alussa Wienin filharmonikkojen Strauss-orkesteri tekee lyhyen kiertueen Virossa ensimmäistä kertaa historiassaan. Kollektiivisen ohjelmiston perustana ovat Haydnin, Brahmsin, Mozartin, Straussin ja muiden mestareiden klassikkoteokset. Orkesterin koostuu Wienin filharmonikoista ja heidän kollegoistaan kaikkialta Euroopasta. Kollektiivin toiminta tähtää Wienin musiikkikulttuurin säilyttämiseen ja kehittämiseen sekä sen edistämiseen eurooppalaisella ja kansainvälisellä tasolla.


Joulukuinen teatterimatka taittuu rauhallisesti Eckerö Linen kyydissä ja Tallinnassa meitä odottaa bussikuljetus, joka vie meidät Pärnuun. Pänussa majoitumme Estonia Resort & 
Spa-hotellissa ja nautimme yhteisen illallisen ennen konserttia. Bussi kuljettaa meidät myös esitykseen. Seuraavana aamuna nautimme aamiaisen hotellilla ja lähdemme bussilla kohti  Kernun kartanoa. Tutustumme kartanoon opastetun kierroksen avulla ja nautimme siellä myös lounaan. Bussi kuljettaa meidät takaisin Tallinnan satamaan, josta palaamme Helsinkiin laivalla.


Matkan hinta 305 €  / henkilö, jaetussa 2 hengen huoneessa. Lisämaksusta: 35 € yhden hengen huone. Toimistomaksu: 15 € / varaus.

Matkan hinta sisältää:

Ohjelman mukaiset bussikuljetukset Virossa

Laivamatkat Eckerö Linen m/s Finlandialla kansipaikoin

Majoitus Estonia Resort & 
Spa-hotellissa

Ateriat: 1 x aamiainen, 1 x päivällinen 1 x lounas

Liput Wienin filharmonikoiden konserttiin sekä opastetun kartanokierroksen Kernun kartanossa

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Matkaohjelma:

Maanantai

12.12.2022

9.00–11.15. Laivamatka Helsinki–Tallinna, Eckerö Line m/s Finlandialla.
11.30 Kuljetus tilausajobussilla Estonia Resort & Spa-hotelliin
17.00 Illallinen hotellilla
19.00. Wienin filharmonikoiden konsertti

Tiistai

13.12.2022

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus
Kuljetus bussilla Kernuun kartanoon
Opastettu kierros ja lounas Kernuun kartanossa
Paluu bussilla Tallinnaan
18:30–21.00. Laivamatka Tallinna–Helsinki Eckerö Line m/s Finlandialla

Kernun kartano, Aarrematkat. Lähde kartanikierrokselle Viroon..jpg

Tutustu aiheeseen syvemmin:

Kernun kartanon historia

Viro on kartanoiden maa. Virossa on yli 1 000 linnaa ja kartanoa, joista monet ovat peräisin 1200-luvulta. Moni näistä baltiansaksalaisten aikanaan omistamista kartanoista toimii nykyään gallerioina, ylellisinä kylpylähotelleina ja gourmet-ravintoloina. Hulppeat salit, valtavat pihapiirit ja jännitystä tuovat tarinat kartanoiden kummituksista tekevät kartanokierroksesta elämyksellisen kokemuksen. Tässä jutussa esittelemme kolme tutustumisen arvoista kartanoa Virossa!

Nykyinen Kernun kartanorakennus rakennettiin vuosina 1810–1813 baronitar Annan aviomiehen Bernhard Ungern-Sternbergin toimesta. Uskotaan, että kartanon suunnittelijana toimi Helsingin Senaatintorin empiremiljöön suunnittelut sakalaissyntyinen Carl Ludvig Engel. Kartanossa on myöhemmin toiminut sekä koulu, sairaala että hoitokoti.


Kartanon sisätiloille antavat ainutlaatuisuutta hiljattain edesmenneen Englannin kuningatar Elisabet II:lle kuuluvasta St. John's Lodgen linnasta peräisin olevat verhot ja huonekalut. Nykyään Kernun kartanosta on tullut raikas tapahtumapaikka, jossa järjestetään konsertteja, teatteriesityksiä, häitä, seminaareja ja juhlia.

Peruutusehdot

Tätä matkaa koskevat normaalit matkapakettisopimuksen peruutusehdot.​ Mikäli matka perutaan asiakkaan puolesta 35 päivää tai vähemmän ennen matkan alkua, peritään asiakkaalta peruutusmaksu.

bottom of page