top of page
Teatterimatka-rakvereen-my-fair-lady-musikaali-aarrematkat.jpg

Teatterimatka Rakvereen

Tämä matka on peruttu, liian vähäisen ilmoittautujamäärän takia.

Aarrematkat järjestää syksyn 2022 aikana kolme teatterimatkaa Viron eri kaupunkeihin. Maailmankuulu My Fair Lady-musikaali esitetään Rakveren kulttuurifestivaaleilla Estonia-teatterin vierailuesityksenä. Tämä eräs maailman suosituimmista musikaaleista jäi melkein kirjoittamatta, kun Yhdysvaltojen musikaaliteollisuuden johtajat vakuuttivat 1930-luvulla sen luoneille Loewelle ja Lernerille, ettei se ollut silloisten vaatimusten mukainen. My Fair Lady-musikaali jäi useaksi vuodeksi unholaan, kunnes musikaalimaailmassa pääsivät valloilleen uudenlaiset ideat. Lerner ja Loewe ryhtyivät vuonna 1956 taas töihin ja tuloksena oli Yhdysvaltojen musikaalihistorian kenties suosituin esitys, jota on esitetty melkein kaikissa maailman teatterissa ja josta vuonna 1964 valmistui suureen suosioon kohonnut elokuvaversio, jonka päärooleissa esiintyivät Audrey Hepburn ja Rex Harrison.

Marraskuinen teatterimatka taittuu rauhallisesti Eckerö Linen kyydissä ja Tallinnassa meitä odottaa bussikuljetus, joka vie meidät Rakvereen. Rakveressä majoitumme hotelli Ravere Aqua Spassa ja nautimme yhteisen illallisen ennen musikaaliesitystä. Bussi kuljettaa meidät myös esitykseen. Seuraavana aamuna nautimme aamiaisen hotellilla ja lähdemme bussilla kohti Vihulan kartanoa. Tutustumme kartanoon opastetun kierroksen avulla ja nautimme siellä myös lounaan. Bussi kuljettaa meidät takaisin Tallinnan satamaan, josta palaamme Helsinkiin laivalla.

Matkan hinta 280 € / henkilö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huone lisämaksusta 50 €. Toimistomaksu 15 € / varaus. 

Matkan hinta sisältää:

Laivamatkat Eckerö Linen m/s Finlandialla kansipaikoin

Ohjelman mukaiset bussikuljetukset Virossa

Ateriat: 1 x aamiainen, 1 x päivällinen 1 x lounas

Majoitus hotelli Rakvere Aqua Spassa

Liput My Fair Lady -musikaaliin sekä Vihulan kartanon opastetun kierroksen

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Matkaohjelma:

Torstai

10.11.2022

9.00–11.15. Laivamatka Helsinki–Tallinna, Eckerö Line m/s Finlandialla.
11.30 Kuljetus tilausajobussilla hotelli Rakvere Aqua Spahan
17.00 Illallinen hotellilla
19.00. My Fair lady -musikaaliesitys

Perjantai

11.11.2022

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus
Kuljetus bussilla Vihulan kartanoon
Opastettu kierros ja lounas Vihulan kartanossa
Paluu bussilla Tallinnaan
18:30–21.00. Laivamatka Tallinna–Helsinki Eckerö Line m/s Finlandialla

Vihulan kartano, Lähde kartanokierrokselle Viroon – 3 ihanaa kohdetta. Aarrematkat-2.jpg

Tutustu aiheeseen syvemmin:

Vihulan kartanon historiaa

VIRO on kartanoiden maa. Virossa on yli 1 000 linnaa ja kartanoa, joista monet ovat peräisin 1200-luvulta. Moni näistä baltiansaksalaisten aikanaan omistamista kartanoista toimii nykyään gallerioina, ylellisinä kylpylähotelleina ja gourmet-ravintoloina. Hulppeat salit, valtavat pihapiirit ja jännitystä tuovat tarinat kartanoiden kummituksista tekevät kartanokierroksesta elämyksellisen kokemuksen. Tässä jutussa esittelemme kolme tutustumisen arvoista kartanoa Virossa!

Noin 90 kilometrin päässä Tallinnasta, vain 4 kilometria Itämeren rannikosta sijaitsee historiallinen ja tyylikäs Vihulan kartano. Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitseva kartano on peräisin jo 1500-luvulta ja koostuu kahdesta päärakennuksesta ja peräti 25 pienemmästä rakennuksesta. 

Peruutusehdot

Tätä matkaa koskevat normaalit matkapakettisopimuksen peruutusehdot.​ Mikäli matka perutaan asiakkaan puolesta 35 päivää tai vähemmän ennen matkan alkua, peritään asiakkaalta peruutusmaksu.

bottom of page