top of page
krahv_luxemburg_tallinn_estonia_.jpg
Teatterimatka Tallinnaan – F. Lehárin Luxembourgin kreivi operetti, Aarrematkat matkatoimi

Teatterimatka Tallinnaan
F. Lehárin operetti Luxemburgin kreivi

Matka-aika: 27.–28.4.2023.

Matkan hinta: alk. 215 € / hlö.

Majoitus: Hestia Hotel Barons, Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Operetti-esitys: F. Lehárin Luxemburgin kreivi, 27.4. klo 19:00.

Matkan hintaan kuuluu:

  • Laivamatkat kansipaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki

  • Yhden yön majoitus hotelli Baronsissa buffetaamiaisella

  • Illallinen ja päiväkahvit hotellissa

  • Bussikuljetus satama-hotelli-satama

  • Matkanjohtajan palvelut

  • Operetti-esitys

  • Kävelyretki Balti Jaam -torille ja sen antiikkikauppoihin.

Matkan hinta alk. 215 € / hlö.

Matkan hinta on € 215 / hlö, kun majoitus kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle € 45 / henkilö. Lisämaksusta voi tilata myös laivaruokailuja tai hytin laivamatkoille. Toimistomaksu € 15 / varaus lisätään matkan hintaan.

Tietoa matkasta

Matka alkaa laivamatkalla Helsingistä Tallinnaan Eckerö Linen kyydissä, kansipaikoin. Tallinnan satamassa meitä odottaa yksityinen tilaus-ajo bussikuljetus, joka vie meidät upeaan Hestia Barons Hotelliin Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Majoitumme hotelliin ja lähdemme kohti Estonia-teatteria, johon on noin 400 metrin kävelymatka hotellilta. Operetti-esitys alkaa klo 19.00. Nautimme hotellissa illallisen ennen teatteriin lähtöä. Seuraavana päivänä ryhmämme aloittaa aamunsa hotellin maittavan buffet-aamiaisen merkeissä, jonka jälkeen aamupäivä on vapaata aikaa. Huoneiden luovutuksen jälkeen kävelyretki matkanjohtajan johdolla Balti Jaam -torille ja kauppahallille, jonka ylimmässä kerroksessa on isoja antiikkiliikkeitä, joissa ryhmämme vierailee. Kiertelyn jälkeen palaamme vielä iltapäiväkahveille hotelliin ennen kuljetusta Tallinnan satamaan. Palaamme Helsinkiin Eckerö Linen kyydissä kansipaikoilla. 

F. Lehárin operetti Luxemburgin kreivi

Ruhtinas Basil Basilowitsch rakastaa Angèle Didieriä, mutta ei voi mennä tämän kanssa naimisiin naisen alemman säädyn takia. Tästä syystä ruhtinas ehdottaa köyhtyneelle kreivi Renélle, että tämä solmisi avioliiton neiti Didieriän kanssa ja eroaisi tästä kolmen kuukauden kuluttua. Tällä tavalla Angèle saisi aatelisarvon ja ruhtinas voisi mennä hänen kanssa naimisiin. Hän tarjoaa kreiville puolta miljoonaa frangia palveluksesta. Hääseremonian aikana kreivin ja salaperäisen morsiamen välissä on sermi, ja he tapaavat ensimmäisen kerran vasta hääseremonian jälleen. Pari rakastuu toisiinsa ja onneksi, kuten operetit aina, päättyy tämäkin rakkaustarina monimutkaisten juonenkäänteiden jälkeen onnellisesti. Vironkielinen operetti on tekstitetty viroksi ja englanniksi.

Hestia Hotelli Barons, Aarrematkat, teatterimatka Tallinaan.jpg
Hestia hotelli Barons

Tasokas boutiquehotelli Barons Tallinnan vanhassa kaupungissa n 300 metriä Raatihuoneen torilta. Hotelli muodostuu kahdesta rakennuksesta, joista toinen on peräisin 1400-luvulta ja toinen vuonna 1912 rakennettu jugendtyylinen pankkitalo. Huoneet ja yleiset tilat on sisustettu elegantin klassiseen tyyliin ja ne on peruskorjattu äskettäin. Hotellissa on aulabaari ja ravintola, jossa tarjoillaan buffetaamiainen klo 7:00–11:00. Bussikuljetus ei pääse aivan perille hotellille, vaan kävelymatkaa on noin 200 metriä.

Balti-Jaam-Tori-antiikkitarjontaa-Helanderin-ja-Aarrematkojen-antiikkimatja.webp

Balti Jaama-tori ja sen antiikkiliikkeet

Tallinnassa suuntaamme myös Balti Jaama -torille ja kauppahallille, jonka yläkerrasta löytyy useampikin antiikkiliike. Asematori on ainutlaatuinen yleistori, jonka kolmessa kerroksessa toimii noin 300 eri myyjää. Maanalaisessa kerroksessa sijaitsevat supermarket, kuntosali ja erilaiset palvelut, ensimmäisessä kerroksessa suuri kala- ja lihasali, vihanneskatu ja monipuolinen katuruoka-alue, jossa on 20 eri ruokapaikkaa. Toinen kerros on omistettu pääasiallisesti virolaiselle designille ja käsityölle, vaatteille, taloustavaroille, antiikille ja vanhoille tavaroille. Viereinen Telliskiven alue on nykyisin hyvin trendikäs kaupunginosa lukuisine putiikkeineen ja ravintoloineen. Täältä löytyy myös valokuvamuseo Fotografiska.

Matkaohjelma

27.4.2023

28.4.2023

Menomatka Eckerö Line Helsinki–Tallinna, klo 9:00–11:15. Satamasta kuljetus hotelli Baronsiin. Operetti-esitys klo 19.00. Illallinen ennen esitystä hotellilla. 

Buffet-aamiainen hotellissa klo 7:00–11:00, jonka jälkeen aamupäivä on vapaata. Huoneiden luovutus ja kävelyretki Balti Jaam-torille ja iltapäiväkahvit hotellilla. Paluukuljetus Tallinnan satamaan, josta paluu Helsinkiin Eckerö Linen kyydissä klo 18:30–21.00.

Seuraa meitä somessa!

  • Facebook
  • Instagram
Aarrematkat henkilökunta tallinassa.png
bottom of page