top of page
teatterimatka-tarttoon-joutsenlampi.jpg

Teatterimatka Tarttoon

Tämä matka on peruttu vähäisen ilmoittautuja määrän takia. 

Aarrematkat järjestää syksyn 2022 aikana kolme teatterimatkaa Viron eri kaupunkeihin. Maailmankuulu Joutsenlampi-baletti esitetään Vanemuinen teatterissa Tarttossa innovatiivisessa muodossa: tšekkiläinen koreografi ja ohjaaja Petr Zuska sovittaa uusklassisen alkuperäiskoreografian Tšaikovskin musiikkiin. Näytelmä kertoo rikkinäisestä perheestä ja siitä, miten voi oppia rakastamaan uudelleen. Ylenpalttinen ja tunteikas musiikki ja klassinen balettikieli sekoitettuna rustiikkiin ja moderniin: Joutsenlammen historiallinen olemus yhdistyy esityksessä nykyaikaiseen teatterikieleen ja vahvaan visuaaliseen symboliikkaan.


Lokakuinen teatterimatka taittuu rauhallisesti Eckerö Linen kyydissä ja Tallinnassa meitä odottaa bussikuljetus, joka vie meidät Tarttoon. Tartossa majoitumme hotelli Dorpatiin ja nautimme yhteisen illallisen ennen balettiesitystä. Bussi kuljettaa meidät myös esitykseen. Seuraavana aamuna nautimme aamiaisen hotellilla ja lähdemme bussilla kohti Anjalan kartanoa. Tutustumme kartanoon opastetun kierroksen avulla ja nautimme siellä myös lounaan. Bussi kuljettaa meidät takaisin Tallinnan satamaan, josta palaamme Helsinkiin laivalla.

Matkan hinta 285 €  / henkilö, jaetussa 2 hengen huoneessa. Lisämaksusta: 40 € yhden hengen huone. Toimistomaksu: 15 €/varaus.

Matkan hinta sisältää:

Eckerö Line ms Finlandia, Aarrematkat_edited.jpg

Laivamatkat Eckerö Linen m/s Finlandialla kansipaikoin

Bus

Ohjelman mukaiset bussikuljetukset Virossa

Hot Meal

Ateriat: 1 x aamiainen, 1 x päivällinen 1 x lounas

Hotelli Dorpat, Aarrematkat.jpg

Majoitus hotelli Dorpatissa

Anijan Kartano, Aarrematkat.jpg

Liput Joutsenlampi-balettiin sekä opastetun kartanokierroksen Anijan kartanossa

AnttiHaukkamaaSalonkikonsertissa_edited_edited.jpg

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Matkaohjelma:

Lauantai

22.10.2022

9.00–11.15. Laivamatka Helsinki–Tallinna, Eckerö Line m/s Finlandialla.
11.30 Kuljetus tilausajobussilla hotelli Dorpatiin
17.00 Illallinen hotellilla
19.00. Joutsenlampi-balettiesitys

Sunnuntai

23.10.2022

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus
Kuljetus bussilla Anjalan kartanoon
Opastettu kierros ja lounas Anjalan kartanossa
Paluu bussilla Tallinnaan
18:30–21.00. Laivamatka Tallinna–Helsinki Eckerö Line m/s Finlandialla

Anijan Kartano, Aarrematkat.jpg

Tutustu aiheeseen syvemmin:

Lähde kartanokierrokselle Viroon – 3 ihanaa kohdetta

VIRO on kartanoiden maa. Virossa on yli 1 000 linnaa ja kartanoa, joista monet ovat peräisin 1200-luvulta. Moni näistä baltiansaksalaisten aikanaan omistamista kartanoista toimii nykyään gallerioina, ylellisinä kylpylähotelleina ja gourmet-ravintoloina. Hulppeat salit, valtavat pihapiirit ja jännitystä tuovat tarinat kartanoiden kummituksista tekevät kartanokierroksesta elämyksellisen kokemuksen. Tässä jutussa esittelemme kolme tutustumisen arvoista kartanoa Virossa!

Vajaan 35 kilometrin päässä Tallinnasta sijaitseva Anijan kartano hurmaa barokkilumollaan! Anijan kartanoa ympäröi luomava puisto ja sen vanhimmat osat ovat peräisin peräti 1400-luvulta.

Ensitiedot Anijan kartanosta ovat vuodelta 1482, jolloin se kuului Herman Soye nimiselle miehelle. Soyesin suku rakensi tiluksille kivisen linnan, jonka osia on edelleen nähtävissä Anijan kartanon kellarissa tänäkin päivänä. Osa näistä ikiaikaisista rakennuksen osista löydettiin vasta vuonna 2012

Peruutusehdot

Tätä matkaa koskevat normaalit matkapakettisopimuksen peruutusehdot. Mikäli matka perutaan asiakkaan puolesta 35 päivää tai vähemmän ennen matkan alkua, peritään asiakkaalta peruutusmaksu.

bottom of page