top of page
Kurtnan rompetorin löydöt saavat ihastumaan, osa kauhistumaan.jpg

5.–6.10.24

Kurtnan rompetorimatka

Matkan hinta alk. 285 € / hlö.

Matkan hinta on € 285 / hlö, kun majoitus kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta: huone yhdelle € 45 / henkilö. Toimistomaksu € 15 / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat Viking Line m/s XPRS, Helsinki-Tallinna-Helsinki, kansipaikoin. 

Yhden yön majoitus Hestian Hotelli Europassa aivan sataman tuntumassa buffetaamiaisella

Paluussa kokoushuone ryhmän käytössä 1h ajan, jossa antiikkiaiheista asiaa ja mahdollisten ostosten läpikäyntiä.

Ruokailuja: Buffet-ruokailut laivalla meno-paluu sekä hotellin buffet-aamiainen.

Liput Kurtnan rompetori-tapahtumaan.

Bussikuljetukset Virossa matkan toisena päivänä.

Retki Balti Jaama-torille yhdessä matkanjohtajan kanssa.

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Tietoa matkasta

Lähdemme Aarrematkojen järjestämälle matkalle Viron hauskimpaan antiikkitapahtumaan, Kurtnan rompetorille, keväällä 2024! Kurtnan antiikkitapahtuma pidetään kaksi kertaa vuodessa, ja se on erittäin suosittu vanhasta tavarasta kiinnostuneiden keskuudessa. Paikalla on paljon väkeä ja runsaasti tavaraa laidasta laitaan. Rompetta on paljon, mutta joukossa on myös laadukasta vanhaa tavaraa, ja löytöjä voi tehdä. Monet kauppiaat ovat antiikkialan ammattilaisia eri puolilta Viroa ja Latviaa. Matkamme aikana vierailemme myös Balti Jaaman torilla ja sen antiikkiliikkeissä. Laivamatkojen aikana ryhmällemme on varattu paluumatkalla laivan kokoustila tunniksi ostosten ja löytöjen läpikäyntiä varten sekä buffet-ruokailut.

majoitus hestian hotelli europassa,syyslomamatka 2023.jpg

Hestia Hotel Europa

Hestia Hotel Europa on vain 150 metrin päässä Tallinnan satamasta sijaitseva 4 tähden hotelli. Hotellissa on elegantit sisätilat ja 2 kauneushoitolaa. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on ilmainen WiFi ja taulu-tv. Hestia Hotel Europan kaikissa huoneissa on ilmastointi, oleskelualue ja tallelokero. Jokaisessa huoneessa on minibaari ja moderni kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja. Joissakin huoneissa on myös parveke, jolta on näkymä joko vanhankaupungin tai Itämeren ylle. Monipuolinen buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu hotellin tyylikkäässä Baarle Resto -ravintolassa, josta avautuu panoraamanäköala satamaan. Aulabaarissa voi nauttia drinkkejä.

Antti kurtnan torilla.png

Kurtnan rompetori  – Viron hauskin antiikkitapahtuma!

Kurtnan antiikkitapahtuma järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Toukokuun ensimmäisen sunnuntain tapahtuma on todella suosittu vanhasta tavarasta kiinnostuneiden keskuudessa. Väkeä on paljon, mutta niin myös tavaraa. Sitä on laidasta laitaan. Rompetta toki on runsaasti, mutta mukana on aina myös vanhaa hyvää tavaraa ja löytöjäkin pystyy tekemään. Kurtna sijaitsee vajaan 50 km päässä Tallinnasta etelään. Älä jätä kumisaappaitasi kotiin, tällä pellolla ei pikkukengissä kuljeta!

Balti jaaman tori.png

Balti Jaama-tori ja sen antiikkiliikkeet

Tallinnassa suuntaamme myös Balti Jaama -torille ja kauppahallille, jonka yläkerrasta löytyy useampikin antiikkiliike. Asematori on ainutlaatuinen yleistori, jonka kolmessa kerroksessa toimii noin 300 eri myyjää. Maanalaisessa kerroksessa sijaitsevat supermarket, kuntosali ja erilaiset palvelut, ensimmäisessä kerroksessa suuri kala- ja lihasali, vihanneskatu ja monipuolinen katuruoka-alue, jossa on 20 eri ruokapaikkaa. Toinen kerros on omistettu pääasiallisesti virolaiselle designille ja käsityölle, vaatteille, taloustavaroille, antiikille ja vanhoille tavaroille. Viereinen Telliskiven alue on nykyisin hyvin trendikäs kaupunginosa lukuisine putiikkeineen ja ravintoloineen. Täältä löytyy myös valokuvamuseo Fotografiska.

Matkaohjelma

La 5.10.2024
Su 6.10.2024

Laivamatka Helsinki–Tallinna Viking Linen m/s XPRS:n kyydissä kello 10:30–13:00. Ryhmällämme on laivalla varattuna bufferuokailu hanajuomineen. Tallinnassa siirrymme satamasta kävellen hotelli Hestiaan. Kävelymatkaa on noin 150 metriä.

 

Iltapäivällä on luvassa kävellen tehtävä vierailu Balti Jaaman kauppahallille ja -torille yhdessä matkanjohtajan kanssa. Paikalla on aikaa tutustua hallin antiikkiliikkeisiin sekä vapaata aikaa tutustua halliin ja toriin sekä trendikkääseen Telliskiven alueeseen.

Loppupäivä vapaata aikaa tutustua Tallinnaan ja nauttia omatoimisesta illallisesta.

Aikainen aamiainen hotellissa ja lähtö klo 9:00 kohti Kurtnaa tilausajobussilla. Perillä ryhmällämme on noin kolme tuntia aikaa kierrellä antiikkitapahtumassa. Bussi on paikalla koko ajan eli sinne voi tulla välillä levähtämään tai tuoda ostoksia.

 

Paluumatka Tallinnaan. Tallinnassa vapaata aikaa noin 1,5 tuntia. Paluulaiva Viking Linen m/s XPRS Tallinna–Helsinki klo 15:30–18:00. Laivalla meillä on luvassa buffet-illallinen, ja ryhmämme käytössä on tunnin ajan kokoustila, jossa yhteinen lopputilaisuus ja mm. löytöjen arviointia sekä tietoa Aarrematkojen tulevasta matkatarjonnasta. 

Blogissa:

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

 • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

 • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

 • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

  • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

  • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

 • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

Seuraa meitä somessa!

 • Facebook
 • Instagram
Henkilöstö, Aarrematkat.JPEG
bottom of page