top of page
  • Writer's pictureJenny Sirén

Aarrematkat mukana Vintage Market-tapahtumassa Puotilan kartanolla

Aarrematkat osallistuu Puotilan Kartanolla järjestettävään Vintage Market tapahtumaan, la 29.6.2024. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Tule tapaamaan tiimiämme ja kuulemaan tulevista matkasuunnitelmista!

Vintage Market Puotilan kartanolla
Vintage Market -tapahtumaa vietetään Puotilan Kartanolla lauantaina 29.6., klo 10:00–17:00. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy.

VINTAGE MARKET on uusi helsinkiläistaustainen tapahtumakonsepti, jossa kuratoidut pienimuotoiset vintagetapahtumat vierailevat erilaisissa inspiroivissa tapahtumatiloissa, mahdollistaen alan yrittäjien ja vintagesta kiinnostuneiden aarteenetsijöiden kohtaamisen matalalla kynnyksellä.


Ensimmäistä Vintage Market -tapahtumaa vietettiin Puotilan Kartanolla maaliskuun 2024 alussa ja tapahtuma kokosi paikan päälle 16 näytteilleasettajan lisäksi upeat yli 2300 kävijää.


Saimme erityisen positiivista palautetta ensimmäisen tapahtumamme tunnelmasta sekä valikoiman kiinnostavuudesta, kertoo konseptia kehittämässä ollut vintage-asiantuntija ja Vintage Style Events HKI:n yrittäjä Amanda Kääriäinen.
Aarrematkat osallistuu nyt toistamiseen Puotilan Kartanolla järjestettävään tapahtumaan. Tällä kertaa kartanon ainutlaatuisissa puitteissa järjestettävän Vintage Marketin tapahtumapäivänä on lauantai 29.6. (klo 10:00–17:00) ja kesäinen ajankohta sekä kartanon piha-alue mahdollistavat sen, että paikan päälle osallistuu yli 20 näytteilleasettajaa.


–Aarrematkat osallistuu Vintage Market Puotilan tapahtumaan, sillä uskomme vahvasti yhteisöllisyyden, kestävän kehityksen ja kulttuuriperinnön vaalimiseen, kertoo Aarrematkojen tuotantojohtaja Paulina Höglund.


–Tämä tapahtuma tarjoaa meille hienon mahdollisuuden tavoittaa niin uusia kuin aiempiakin asiakkaitamme, jotka jakavat intohimomme vanhoja esineistöjä ja tarinoita kohtaan. Missionamme on luoda elämyksiä, jotka rikastuttavat ja inspiroivat, jatkaa Aarrematkojen markkinointi- ja viestintäjohtaja Jenny Sirén.


Paulina Höglund ja Jenny Sirén, Aarrematkojen yrittäjät Japanilaisessa puistossa itä-helsingissä
Aarrematkojen yrittäjät Paulina Höglund ja Jenny Sirén uskovat vahvasti yhteisöllisyyden, kestävän kehityksen sekä kulttuuriperinnön vaalimiseen.

Vintage Market -tapahtuma rakentuu tälläkin kertaa Puotilan Kartanon päärakennukseen (muun muassa kartanon pääsaliin sekä pihan puolen erkkeriin), johon alan yritykset saapuvat vintage- ja second hand -valikoimiensa kera. Kartanon baari palvelee tapahtuman ajan ja voit käydä lounaalla samasta pihapiiristä löytyvän Svenkan pubin puolella.


Tapahtuma järjestetään yhdessä Vintage Style Events HKI:n, Kartanon Aarrekaapin sekä Puotilan kartanon voimin.


Kukka-asetelma antiikkitapahtumassa.
Vintage Market Puotilan kartanolla on kävijöilleen maksuton, matalan kynnyksen antiikki- ja vintagetapahtuma. Kesäkuussa pidettävään tapahtumaan odotetaan jälleen suurta kävijämäärää. Kuva: Amanda Kääriäinen.

Vierailu tapahtumassa on kävijälle maksuton ja paikan päälle pääsee kätevästi omalla autolla (pysäköinti Puotilan Kartanon parkkipaikalla sekä lähiteiden varressa on maksuton) tai metrolla (Puotilan pysäkiltä kävelee noin 10 minuuttia Puotilan Kartanolle).


Vintage Market -tapahtumaa vietetään Puotilan Kartanolla lauantaina 29.6., klo 10:00–17:00. Tiedossa on ihastuttava kokonaisuus vintagealan yrittäjiä, selkeällä visuaalisella identiteetillä valikoituja aarteita, iloa ja intohimoa vintagea kohtaan sekä ihastuttava kartanomiljöö, joka luo puitteet näille kaikille puhjeta kukkaan yhden lauantaipäivän ajaksi.


Lämpimästi tervetuloa Vintage Market -tapahtumaan. Nähdään Puotilassa!


Vintage Market Puotila 29.6.2024 juliste

348 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page