top of page
  • Writer's pictureAarrematkat

Aarrematkat osaksi Suomen matkailualan liittoa SMALia

Päivitetty: 9. marrask. 2023

Aarrematkat on jälleen ottanut askeleen eteenpäin ja liittynyt Suomen matkailualan liitto ry:n (SMAL) jäseneksi.


Aarrematkat osaksi Suomen matkailualan liittoa SMALia
Aarrematkat liittyi osaksi yli 180 muuta matkailualan toimijaa liityttyään SMALin jäseneksi.

SMAL, joka on merkittävä edunvalvoja ja ääni matkailualalla Suomessa, kokoaa yhteen alan yrityksiä ja organisaatioita, tavoitteenaan edistää suomalaisen matkailuelinkeinon kasvua ja kilpailukykyä sekä vahvistaa alaa koskevaa lainsäädäntöä ja politiikkaa.


Aarrematkojen liittyminen SMALiin heijastaa sitoutumistamme alan kehittämiseen ja parantamiseen yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Näemme jäsenyyden arvokkaana mahdollisuutena verkostoitua, vaihtaa tietoa ja osaamista sekä vaikuttaa matkailualan tulevaisuuteen Suomessa.


"Liittyminen SMALiin heijastaa sitoutumistamme alan kehittämiseen"

Vuonna 2021 toiminnan aloittanut Aarrematkat on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa matkailumarkkinoilla, tarjoamalla unohtumattomia matkakokemuksia ja personoituja palveluita asiakkailleen.


–Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että olemme nyt osa SMALia, toteaa Antti Haukkamaa, Aarrematkojen hallituksen puheenjohtaja.


SMAL – Yhdistävä voima matkailualalla


Tulemalla osaksi SMALia, Aarrematkat liittyy yli 180 matkatoimistoon, matkanjärjestäjään ja muihin matkailualan yrityksiin, joilla on yhteinen tavoite: edistää ja tukea matkailualaa Suomessa.


SMAL ei ole vain etujärjestö, se on myös yhteisö, joka ylläpitää ja kehittää matkailualaa monin tavoin. Tiesitkö esimerkiksi, että SMALin toimeksiannosta järjestetään vuosittain Pohjois-Euroopan suurin matkailutapahtuma MATKA-messut ja vuoden odotetuin matkailualan juhla Finnish Travel Gala?


MATKA-messut, Viron osasto, Jenny Sirén, Paulina Höglund, Malle Kolnes, Antti Haukkamaa.
Kuvassa vasemmalta oikealle Aarrematkojen Jenny Sirén ja Paulina Höglund, Visit Tallinnan Silja Hurskainen, Visit Estonian Malle Kolnes sekä Aarrematkojen Antti Haukkamaa yhdessä SMALin toimeksiantamilla MATKA-messuilla.

Yhteisen tulevaisuuden luominen


Aarrematkojen liittyminen SMALiin ei ole vain kumppanuus; se on sitoumus yhdessä tekemiseen, jaetun tulevaisuuden luomiseen, joka juhlii menneisyyttä samalla kun se luo polkuja tulevaisuuteen.


Yhdessä, Aarrematkat ja SMAL edustavat niitä arvoja, jotka tekevät matkailusta ainutlaatuisen ja rikastuttavan alan niin asiakkaille kuin alan ammattilaisillekin.


SMALin uusi jäsen Aarrematkat, Antti ja Paulina
Aarrematkojen hallituksen puheenjohtaja Antti Haukkamaa ja Tuontantojohtaja Paulina Höglund iloitsevat SMALin liittymisestä. Kuva: Hanne Peippo.

–Uskomme vakaasti, että yhteistyö ja tiedonvaihto muiden alan toimijoiden kanssa auttavat meitä tarjoamaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme ja edistämään vastuullisen matkailun kehitystä Suomessa, jatkaa Aarrematkojen matkatuotantojohtaja Paulina Höglund.


Yhteistyön kautta Aarrematkat pyrkii edistämään kestävää kehitystä ja elämyksellisyyttä matkailualalla, tuoden yhteen perinteen ja uudet näkemykset.


Haluaisitko sinä vaikuttaa?


Laajasti matkailualaa edustava SMALin Vastuullisen matkailun -työryhmä ja SMALin jäsenyritykset ovat koostanut kyselyn, jolla pyritään selvittämään suomalaisten ajatuksia matkustukstamisesta talvella 2023-2024. Kyselyssä on kaksi osa-aluetta: matkustussuunnitelmat (sekä vapaa-ajanmatkat että työmatkat) ja vastuullisuuden vaikutus matkustusvalintoihin.


Kerro siis omia ajatuksesiasi matkustuksesta – Vaikuttavatko vastuullisuusasiat omiin matkustussuunnitelmiisi?


Kysely on avoinna 15.10.2023 saakka osoitteessa https://link.webropol.com/s/ajatuksiavastuullisestamatkailusta


Kysely toteutetaan valtakunnallisesti, eivätkä vastaukset tule Aarrematkoille. SMAL analysoi saadut vastaukset ja laatii niiden perusteella tiedotteen, joka julkaistaan yleisölle. Tiedotteessa esitetään saatuja näkemyksiä koskien tulevaa matkailutalvea. Kysely pidetään kaksi kertaa vuodessa, mahdollistaen trendien ja odotusten seuraamisen matkailualalla.


Kiitos, kun olet mukana kehittämässä suomalaista matkailua!


33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page