top of page
  • Writer's pictureAarrematkat

Aarrematkat yhteistyöhön Hufvudstadsbladetin kanssa

Aarrematkat aloittaa matkayhteistyön Hufvudstadsbladetin (HBL) kanssa. Ensimmäinen yhteinen lukijamatka järjestetään Ruotsiin joulukuussa 2023.


Aarrematkat yhteistyöhön Hufvudstadsbladetin kanssa

KULTTUURIMATKAILUUN erikoistunut matkatoimisto Aarrematkat aloittaa yhteistyön Suomen vanhimman ruotsinkielisen päivälehden, Hufvudstadsbladetin (HBL), kanssa. Yhteisen ensimmäisen lukijamatkan kohteeksi on valittu Ruotsin Uppsala, ja matkan aikana vieraillaan myös Sigtunan ja Steningen joulumarkkinoilla. Matka on suunniteltu ajalle 15.–18.12.2023.


Vuodesta 1864 alkaen HBL on ollut olennainen osa Suomen ruotsinkielistä kulttuuria ja historiaa. Lehti on tunnettu syvällisistä artikkeleistaan ja laadukkaasta journalismistaan.


HBL
HBL on ollut toiminnassa vuodesta 1864, tarjoten laadukasta journalismia ja syvällistä kulttuurista sisältöä sukupolvesta toiseen.

Aarrematkojen viestintä- ja markkinointijohtaja Jenny Sirén kuvaa yhteistyötä HBL:n kanssa erinomaisena mahdollisuutena ja oikeana hetkenä laajentaa Aarrematkojen palveluita ruotsinkieliselle yleisölle.


–Olemme jo pitkään halunneet palvella ruotsinkielistä väestöä paremmin, ja tämä yhteistyö antaa meille täydellisen tilaisuuden tehdä niin. Aiomme hyödyntää tätä mahdollisuutta tarjoamalla kattavia ja korkealaatuisia matkapalveluja ruotsiksi, täyttäen näin ruotsinkielisen yhteisömme matkatarpeet, Sirén toteaa.


Aarrematkojen omistajat Paulina Höglund ja Jenny Sirén.
Aarrematkojen omistajataustasta löytyy suomenruotsalaisia juuria, mikä heijastaa sitoutumistamme ruotsinkielisen yleisön palvelemiseen. Kuvassa Aarrematkojen omistajat Paulina Höglund ja Jenny Sirén.

Sirénin mukaan yhteistyö HBL:n kanssa on osa Aarrematkojen laajempaa visiota olla kulttuurisesti monipuolinen ja kielellisesti saavutettava matkatoimisto kaikille suomalaisille.


–HBL on meille luonnollinen kumppani tällä tiellä, Sirén lisää.


–Osana tätä pyrkimystä olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme aloittaneet työn sivustomme laajentamiseksi kaksikieliseksi, ja tulevaisuudessa sivustoltamme löytyy sekä suomen- että ruotsinkieliset versiot, päättää Sirén.


Ensimmäinen yhteinen lukijamatka


Joulukuussa järjestettävällä HBL:n lukijamatkalla Uppsalaan ja sen lähiympäristöön matkailijat pääsevät kokemaan ruotsalaisen kulttuurin ja historian parhaita paloja. Mukana matkalla on Aarrematkojen oma ruotsinkielinen matkanjohtajana.HBL-läsarresa: Möt julen i Uppsala och besök julmarknaderna i Sigtuna och Steninge, 15–18.12.23


Välkommen med på Aarrematkats läsarresa med Hufvudstadsbladet till Uppsala! Upplev historiska Uppsala samt julmarknaderna i Sigtuna och i Steninge slottsby.


Resdatum: 15–18.12.2023.

Resans pris från 685 € / person.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page