top of page
  • Writer's pictureAntti Haukkamaa

Ikimuistoiset bussimatkat kotikulmilta Eurooppaan ja bussimatkustamisen 4 etua!

Päivitetty: 21. huhtik. 2023

Lentomatkuistamista ekologisemmalla bussimatkalla matkustat mukavasti ja pääset näkemään Eurooppaa suurkaupunkien ulkopuolella. Mutta miltä kuulostaisi, jos hyppäisitkin bussin kyytiin jo kotikulmilta? Aarrematkojen matkatavalikoimassa on tarjolla useita matkoja, joille lähdetään omilta kotikulmilta tasokkaalla tilausajobussilla. Bussimatkat tehdään yhteistyössä sipoolaisen Packalén Bus linja-autoyrityksen kanssa. Mutta miten tämä on mahdollista ja mitä etuja bussilla matkaamisesta on?


Packalénin Bussien ja Aarrematkojen luottokuljettaja Juha "Hyde" Hytönen nähdään monilla retkillä mukana. Hyde toimii osalla matkoista myös matkanjohtajana, pitäen ryhmästä hyvää huolta. Kuva: Aarrematkat, Jenny Sirén.Kotiseuduilta lähtevien bussimatkojen reitit suunnitellaan jokaisen matkan kohdalla sen mukaan, mistäpäin lähtijöitä on tulossa. Reitit eivät siis ole aina samanlaisia. Jokaisen reitin pääsääntö kuitenkin on, että matkan lähtöpisteenä toimii yhteistyökumppanimme Huutokauppa Helanderin toimitalo Helsingin Viikissä. Viikistä bussi jatkaa matkaa Vantaan kautta Helsingin keskustaan, tai tekee vielä kierroksen Kirkkonummella ja Espoossa ennen Helsinkiä.Bussivalikoimasta löytyy useita erikokoisia busseja, jotka on kaikki pienimpääkin bussia myöten varustettu kunnollisilla, matkustamosta erikseen sijaitsevilla tavaratiloilla. Kuva: Aarrenmatkat, Jenny Sirén.Matkatoimiston järjestämien bussimatkojen edut


1. Säästät rahaa ja luontoa

Säästät rahaa matkan kokonaiskustannuksissa, kun valitset matkan johon kuuluu nouto lähialueiltasi. Esimerkiksi tavallisesti kertyvät matkustuskustannukset siirtymisestä satamaan tai sieltä takaisin, jäävät kokonaan pois. Lisäksi säästät tietysti luontoa, sillä bussilla tai ylipäänsä maata pitkin matkustaminen on huomattavasti lentomatkustamista ekologisempi vaihtoehto!


2. Et joudu kantamaan painavia matkatavaroita tai päällysvaatteita ja ostokset saa kätevästi kyytiin!

Bussimatkan mukavuus ja helppous korostuu etenekin laivamatkoilla, kun matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivaan ja sieltä pois. Matkustajat voivat siis siirtyä laivaan ilman matkatavaroita ja painavia päällysvaatteita. Myös tuliaisostokset tulevat mukavasti laivamatkan bussin tavaratilassa lähes kotiovelle saakka.


3. Pidämme sinusta huolta

Aarrematkojen ja Packalénin bussimatkoilla kuljettaja toimii usein myös matkanjohtajana. Matkanjohtaja hoitaa mm. satamassa maihinnousukorttien noudon ja jaon. Samalla matkanjohttaja antaa matkaan liittyviä käytännön ohjeita matkan eri vaiheissa. Ja mikä parasta, sipoolaisena yrityksenä Packalénin kuljettajat ovat tottuneita myös ruotsinkielisiin asiakkaisiin. Saat siis palvelua omalla äidinkielelläsi!


4. Pääset liikkumaan vapaammin

Hyvänä lisänä mainittakoon myös, että pidemmillä matkoilla kuljettajat järjestävät perilläoloaikana maksuttomia kuljetuksia mm. ostosmatkoille lähialueen kauppoihin. Tämä mahdollisuus on mm. Viron Haapsaluun suunnattavilla Fra Mare Thalasso & Spa kylpylä- ja virkistysmatkoilla.Kaiken hyvän lisäksi bussimatkoillamme viihdyt varmasti. Samanhenkisistä ihmisistä koostuva ryhmä takaa sen, että matkalle uskaltautuu vaikka ilman omaakin matkakaveria. Kuvassa Aarrematkojen matkanjohtaja Antti Haukkamaa yhdessä asiantuntijaluennoistijamme taidehistorioitsija Tuija Peltomaan kanssa hyppäämässä satamassa bussiin. Kuva: Aarrematkat, Jenny Sirén.Kiinnostuitko?

Katso mihin kaikkiin kohteisiin pääset matkustamaan bussin kyydissä aina kotikulmilta alkaen. Tutustu matkakalenteriimme tästä!722 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page