pokrovan pääsiäinen aarrematkat.jpg

Opastettu kierros ja illallinen Pokrovan luostarissa

Kirkkonummi, 4.5.2022

Pokrovan luostarin värikäs pääsiäinen kutsuu sinua! Aarrematkat ja Huutokauppa Helander järjestävät yhdessä retken Kirkkonummen Jorvaksessa sijaitsevaan Pokrovan luostariin keskiviikkona 4.5. Pokrovan ortodoksisen yhteisön muodostavat isä Hariton ja isä Foma. Pääsiäisaika upeine koristeluineen kestää luostarissa pitkälle toukokuuhun. Ryhmämme pääsee tutustumaan mm. Pokrovan ortodoksikirkkoon, joka on rakennettu Villa Dannebrogin vanhaan hevostalliin. Opastetun kierroksen aikana tutustumme myös luostarin lukuisiin ikoneihin, taide-esineisiin sekä alueen historiallisiin rakennuksiin ja niiden sisustuksiin. 

Lopuksi nautimme illallisen Pokrovan päärakennuksen salissa, joka on pääsiäisen kunniaksi koristeltu lukuisin pääsiäismunin. Lue lisää matkan hinnasta, sisällöstä ja matkaohjelmasta alta.

 

Matkan hinta

Hintoihin lisätään toimistomaksu 15 euroa / varaus.

70 EUR / hlö

Retken hinta sisältäen bussikuljetuksen.

50 EUR / hlö

Omatoiminen saapuminen.

Illallismenu

Porzarskyn kyljykset (lintua) muhennetun perunan kera, Pokrovan omenatorttua ja kahvia sekä puutarhan mehua ja leipää.

 

Matkan hintaan sisältyy

Opastettu kierros

Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Ilallinen luostarissa

Valitessasi bussikuljetus

pokrova1.JPG
 

Päiväretken aikataulu

Keskiviikko 4.5.2022

16:00

Bussikuljetus Helsinki-Kirkkonummi / Omatoiminen saapuminen

Tilausajobussimme lähtee Helsingistä kohti Kirkkonummen Jorvasta. Bussi ajaa pitkin Länsiväylää, jonka ramppien pysäkeiltä on mahdollisuus nousta kyytiin. Retkelle voi osallistua myös tulemalla suoraan paikan päälle Pokrovan luostariin.

17:00

Opastettu kierros

Ryhmämme pääsee tutustumaan mm. Pokrovan ortodoksikirkkoon, joka on rakennettu Villa Dannebrogin vanhaan hevostalliin. Opastetun kierroksen aikana tutustumme myös luostarin lukuisiin ikoneihin, taide-esineisiin sekä alueen historiallisiin rakennuksiin ja niiden sisustuksiin.

18:00

Luostari-ilallinen

Nautimme illallisen Pokrovan päärakennuksen salissa, joka on pääsiäisen kunniaksi koristeltu lukuisin pääsiäismunin. Illallismenu: Porzarskyn kyljykset (lintua) muhennetun perunan kera, Pokrovan omenatorttua ja kahvia sekä puutarhan mehua ja leipää. 

-

Ostoshetki

Kierroksen päätteeksi mahdollisuus tehdä ostoksia luostarin puodissa, jossa tarjolla veljestön keräämiä ja säilömiä luonnontuotteita, kuten lehmuksenkukkateetä, sienisäilykkeitä sekä mehuja ja hilloja.

19:30

Bussikuljetus Kirkkonummi-Helsinki / Omatoiminen poistuminen

Paluukuljetus Helsinkiin Länsiväylää pitkin. Matkalla voi jäädä kyydistä pois.