top of page
DSC_5993.jpg

Löydä aarteita asiantuntijan opastuksella!  

VINTAGEMATKA TALLINNAAN

28.–29.9.2024

Tietoa matkasta

Lähde mukaan Aarrematkojen inspiroivalle ja ainutlaatuiselle Tallinnan vintagematkalle 28.–29.9.2024! Tämä erityinen kaksipäiväinen matka tarjoaa mahdollisuuden tutustua Tallinnan kiehtovaan vintagevaate ja -asuste tarjontaan yhdessä vintage-asiantuntijan ja Vintage Style HKI -yrityksen perustajan Amanda Kääriäisen, ja Aarrematkojen matkanjohtajan opastuksella. Amanda jakaa laajan tietämyksensä antiikin ja vintagen maailmasta, auttaen sinua löytämään juuri ne oikeat aarteet. Samalla saat vinkkejä vintageasusteiden ja -vaatteiden yhdistämiseen moderniin tyyliin. Matkalla nautimme mukavuuksista Eckerö Linen kokousosastolla, majoitumme viehättävässä, jugendtyylisessä Hestia Hotel Baronsissa ja koemme Tallinnan parhaat vintage-liikkeet ja -markkinat. Halukkaiden kesken käydään myös kuuntelemassa Jazzia ja koko ryhmä nauttii lasilliset kuohuvaa kaupungilla. Tervetuloa mukaan!

Matkan hinta alk. 310 € / hlö.

Matkan hinta on 310 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 40 € / henkilö. Saatavilla myös mies- ja naispaikkoja! Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan.

Matkalla mukana

Amanda Kääriäinen on Vintage Style HKI -yrityksen perustaja ja yrittäjä sekä tunnettu asiantuntija vintage- ja antiikkiesineiden maailmassa.

Yrittäjyyden lisäksi Amanda on mukana monissa projekteissa ja toimii muun muassa Design District Helsingin hallituksen varapuheenjohtajana. Amanda on myös aktiivinen puhuja ja kouluttaja, joka jakaa tietämystään muun muassa Habitaren kaltaisissa tapahtumissa, joissa hän on käsitellyt menneiden aikakausien esineiden merkitystä ja käyttöä modernissa sisustuksessa.

Amandan intohimo vanhoihin esineisiin alkoi jo lapsuudessa, jolloin hän kiersi antiikkimessuilla ja toreilla ympäri Eurooppaa.

A2.jpeg

Matkan hintaan sisältyy:

Laivamatkat loungepaikoin Helsinki–Tallinna–Helsinki, Ecekrö Line m/s Finlandia

Majoitus – Yhden yön majoitus Hestian jugendtyylisessä hotelli Baronsissa.

Useita ruokailuja – laivalla sekä meno- että paluumatkalla loungen kevyet buffet-tarjoilut hanajuomineen, hotellin aamiainen x 1 sekä 1 x lounas ja 1 x 1 x kahvi tai kuohuviini kaupungilla.

Opastukset – Asiantuntijan sekä Aarrematkojen matkanjohtajan palvelut

Vintage-kierros Tallinnassa asiantuntijan opastuksella

Vintage-aiheinen luento laivalla – vintage-asiantuntija ja Vintage Style HKI -yrityksen perustajan Amanda Kääriäinen pitää menomatkalla ”Vintage-vaatteiden ja -asusteiden yhdistäminen moderniin pukeutumiseen” -luennon. 

Laivamatkat

Meno 28.9.24

Helsinki – Tallinna, klo 09:00–11:15, Eckerö Line, M/S Finlandia.

Paluu 29.9.24

Tallinna – Helsinki, klo 18:30-21:00, Eckerö Line, M/S Finlandia.

Laivamatkamme taittuvat itämeren laineilla Eckerö Linen M/S Finlandian kyydissä, laivan Loungessa. Loungessa ryhmällemme on varattu oma kokoustila, jossa menomatkalla luvassa vintage-luento ja paluussa ostosten läpikäyntiä yhdessä vintage-asiantuntija Amanda Kääriäisen kanssa. Loungessa ryhmällemme on tarjolla kevyt buffet-tarjoilu hanajuomineen.

Majoittuminen – Hestia Hotel Barons

Hestian tunnelmallinen boutiquehotelli Barons sijaitsee aivan Tallinnan vanhankaupungin laidalla. Hotelli on noin 150 metrin kävelymatkan päässä Tallinnan raatihuoneentorilta, joten sijainti on keskeinen. 

Vanhaan pankkirakennukseen sijoittuva Barons on tyylikäs hotelli, jossa jokainen huone on pohjaltaan erilainen. Hotellin ylimpien kerroksien ikkunoista avautuu kaunis näkymä Tallinnan vanhankaupungin katoille. 

Baronsin aamiaissali hurmaa alkuperäisillä interiööreillään ja sen atmosfääri vie kävijänsä 1920-luvun tunnelmiin runsaan aamiaisen ohessa. 

Huoneissa minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja ja maksuton WiFi.

Matkaohjelma

Ensimmäinen matkapäivä – launatai, 28.9.2024

Toinen matkapäivä – sunnuntai, 29.9.2024

Matkustamme Eckerö Linen m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan klo 09:00-11:15. Meille on varattu käyttöön kokousosasto, johon kuuluu Lounge-tarjoilut, eli minibuffet juomineen. Kokousosastolla saamme nauttia vintage-asiantuntija Amanda Kääriäisen luento ”Vintage-vaatteiden ja -asusteiden yhdistäminen moderniin pukeutumiseen”.

Tallinnaan tultaessa kävelemme vanhaan kaupunkiin hotelli Baronsiin ja jätämme mahdolliset matkalaukut hotellin laukkusäilytykseen. Tämän jälkeen siirrymme kaupungille varsinaiselle Vintage-kierrokselle Amandan johdolla.

 

Syömme yhteisen lounaan iltapäivällä. Palaamme hotellille ja majoitumme huoneisiimme.

Ilta on vapaa, halukkaat voivat lähteä matkanjohtajan mukaan omakustanteiselle drinkille paikalliseen jazz-klubiin.

Ryhmämme nauttii hotellin aamiaista kauniissa jugend-salissa. Aamupäivällä ryhmämme kirjautuu huoneista ulos ja jätämme laukkumme hotellin lukolliseen laukkusäilytykseen. Hotellilta lähdemme kävellen yhdessä matkanjohtajan ja vintage-asiantuntijan kanssa vanhankaupungin läpi Balti Jaam-asematorille tutkimaan sen vintagetarjontaa. Asematorin ruokatarjonta on runsas, ja sieltä löytyy monia ruokapisteitä ja pienä ravintoloita, joista on helppoa nauttia omakustanteinen lounas.

Ennen laukkujen hakua ja paluukävelyä hotellille nautimme vielä yhdessä lasilliset kuohuvaa tai kahvin, kukin makunsa mukaan.

Kotimatkamme taittuu (klo 18:30-21:00) Eckerö Linen ms Finlandian kokousosastolla, jossa käymme yhdessä läpi mahdollisia ostoksia. Asiantuntijamme Amanda antaa ideoita ostettujen aarteiden käytölle. Lounge-tarjoilut sisältyvät paluumatkan hintaan, eli tarjolla on kevyt buffet sekä hanajuomat. Saavumme takaisin Helsinkiin, Katajanokan satamaan klo 21:00.

Vintage-aarteita Tallinnassa

Kuvagalleria

Lisää aiheesta blogissa:

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

  • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

  • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

  • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

    • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

    • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

    • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page