top of page
17 tai 29 vrk Turkin Alanyassa.jpg

Pääsiäismatka 2024:

11 päivän All inclusive-loma Alanyassa

26.3.–6.4.2024

Matkan hinta alk. 1 435 € / hlö.

Matkan hinta on 1 435 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Huone merinäköalalla + 185 € / hlö / 2hh. Lisämaksusta huone yhdelle + 435 € / henkilö. Merinäköalahuonetta ei voi varata yhden hengen huoneena. Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan. 

Tietoa matkasta

Aarrematkojen pääsiäismatka 2024 vie sinut aurinkoiseen Turkin Alanyaan. Matkan hinta pitää sisällään all inclusive -majoituksen, johon kuuluvat monipuoliset täysihoitoruokailut sekä valikoima paikallisia alkoholijuomia. Matkan hintaan sisältyy myös Finnairin suorat lennot, ruumaan menevä matkalaukku ja lentokenttäkuljetukset Turkissa. Aarrematkojen kokenut matkanjohtaja on mukana koko ajan, tarjoten ohjelmaa ja mahdollisuuden osallistua lisämaksullisiin retkiin. Lisämaksullisten retkien aikana voit kokea Syedran muinaiskaupungin mysteerit, seikkailla Dim-joen varrella, tutustua Taurus-vuoren tippukiviluolaan sekä ihastella Sapaderen kanjonin luonnonkauneutta ja paikallista kyläelämää. Lue lisää alta ja varaa paikkasi!

Majoittuminen – Sunprime C-Lounge Beach & Spa**** hotelli

Alanyan all inclusive -lomallamme majoitut upeassa neljän tähden Sunprime C-Lounge -hotellissa, joka sijaitsee Alanyan kauniilla rantakadulla, vain noin 4 kilometrin päässä ydinkeskustasta. Tämä tyylikäs, aikuisille suunnattu hotelli kuuluu Alanyan parhaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. C-Lounge tarjoaa kodikkaan ympäristön ja ensiluokkaisen palvelun, varmistaen unohtumattoman loma-elämyksen.

Hotellin buffet-ravintola tarjoaa monipuolisen ruokavalikoiman upeilla merinäköaloilla varustetulla ulkoterassilla. Lisäksi hotellista löytyy viihtyisä kahvila, aulabaari, allasbaari sekä erillinen a la carte -ravintola ja rantabaari. Kaikki huoneet on varustettu omalla parvekkeella, joka takaa mukavuuden ja yksityisyyden loman aikana.

Voit valita mieleisesi majoituksen: perushuoneen, josta avautuvat näkymät viereisiin rakennuksiin, tai huoneen upeilla merinäköaloilla. Hotellin oma ranta-alue tarjoaa aurinkovuoteita ja uimalaiturin suoraan mereen. Lisäksi hotellista löytyy tilava allasalue, kattava spa-osasto saunoineen ja hoitoineen (hoidot lisämaksusta), sisäuima-allas sekä kampaamo. Kuntoilun ystäville on tarjolla hyvin varusteltu kuntosali ja hotellissa on myös pieni kauppa. Iltaisin hotellissa järjestetään viihdyttävää ohjelmaa useita kertoja viikossa. Tutustu hotellin tarjontaan ja tunnelmaan alaspäin rullaamalla olevien kuvien kautta

Lennot ja sää kohteessa

Meno 26.3.24

Helsinki – Gazipasa, klo 21:20–02:25, Finnair.

Paluu 6.4.24

Gazipasa – Helsinki, klo 02:45-07:00, Finnair.

Maalis-huhtikuussa Alanyan sää on yleensä miellyttävän keväinen. Maaliskuussa lämpötilat voivat vaihdella noin 15–20 asteen välillä, kun taas huhtikuussa lämpötilat alkavat nousta, yltäen usein 20 asteen yläpuolelle. Sateen mahdollisuus on vähäisempi huhtikuussa. Päivät ovat yleensä aurinkoisia ja ilmat lämpenevät kohti huhtikuuta, jolloin kevät on täydessä vauhdissa. Tämä tekee ajankohdasta ihanteellisen nauttia Alanyan ulkoilmasta ja rannikkoaktiviteeteista. ​​

Matkan hintaan sisältyvä ohjelma

Lisämaksulliset retket

Alanyan kaupunkikierros

+ 25 € / hlö

Alanyan kaupunkikierros

Tutustu Alanyan kiehtovaan historiaan ja nykypäivään tällä monipuolisella kaupunkikierroksella.

Retki Taurus-vuoristoon – Dim-joki ja tippukiviluola.jpg

+ 30 € / hlö

Retki Taurus-vuoristoon – Dim-joki ja tippukiviluola

Lähde unohtumattomalle retkelle Taurusvuoriston sydämeen ja koe Dim-joki sekä Dim Cave -tippukiviluola. 

Retki Syedran muinaiskaupunkiin

+ 30 € / hlö

Retki Syedran muinaiskaupunkiin

Lähde aikamatkalle Syedran muinaiskaupunkiin, tutustu sen historiaan ja nykyisiin arkeologisiin kaivauksiin.

Sapaderen kanjoni ja retki kyläyhteisöön.jpg

+ 40 € / hlö

Sapaderen kanjoni ja retki kyläyhteisöön

Tutustu Sapaderen kanjonin vehreään luontoon koe aitoa turkkilaista kyläelämää. 

Lue lisää Aarrekartta blogista:

Mat­ka­pa­ket­ti­so­pi­muk­sen pe­ruut­ta­mi­nen

Kun varaat matkan meidän kauttamme, on tärkeää ymmärtää peruutusehdot ja oikeutesi. Aarrematkat Oy noudattaa varaus- ja peruutusehdoissa lakia matkapakettiyhdistelmistä (901/2017). Lisäksi Aarrematkat Oy saattaa käyttää matkakohtaisia tiukempia peruutusehtoja, jotka yksilöidään kunkin matkan sivuilla tai myyntiesitteessä erikseen.

  • Matkustajan Peruutusoikeus: Voit perua varatun matkan milloin tahansa ennen sen alkua. Jos perut itse, voimme periä asianmukaisen ja perustellun peruutusmaksun, ellei peruutuksen syy ole poikkeuksellinen olosuhde, suorituksessamme oletettavasti oleva merkittävä virhe tai matkapakettisopimukseen tehty merkittävä muutos. Kaikista peruutusmaksuista on saatavissa perustelut pyydettäessä.

  • Matkanjärjestäjän peruutusoikeus: Voimme perua matkan, jos osallistujien määrä on vähemmän kuin sovittu, tai jos poikkeukselliset olosuhteet tai ylivoimainen este estää matkan toteuttamisen. Mikäli perumme matkan, ilmoitamme siitä sinulle sopimuksessa määritellyssä ajassa.

  • Aarrematkoilla on oikeus peruuttaa matka, mikäli osallistujamäärä ei saavuta seuraavia minimivaatimuksia:

  • Teatterimatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.
  • Bussi- ja laivamatkat vaativat vähintään 20 osallistujaa matkaa kohti.

  • Lentomatkat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa matkaa kohti.

  • Palautukset: Jos matka perutaan, maksamasi summa palautetaan sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisesta. Erityistilanteissa voimme tarjota voucheria (etuseteliä) rahojen palautuksen sijasta, mutta sinulla on aina oikeus saada rahasi takaisin.

Tämä on lyhyt yhteenveto ehdoistamme. Tutustu tarkemmin yksityiskohtaisiin peruutusehtoihimme täältä.

bottom of page