top of page
Antiikkimatka Turkkiin.jpg

Turkin pitkä matka
– 26 vrk Alanya All Inclusive

Vaihda marraskuun sateet ja pimeys Aarrematkojen kanssa pitkään lomaan Turkin turkoosille rannikolle suomalaisten suosimaan Alanyaan täyshoitolomalle tasokkaaseen hotelliin!

Matka-aika: 27.10.–22.11.23.

Matkan hinta alk. 1 985 € / hlö

Lennot: Finnairin reittilennot Helsinki-Gazipasa-Helsinki. Menolento 27.10.23 klo 06:3010:15 ja paluulento 22.11.23 klo 03:2006:30.

Hoteli: Sunprime C-Lounge Beach & Spa 4-tähden all inclusive hotelli (k 16)

Matkan hinta alk. 1 985 € / hlö.

Matkan hinta 26 vrk on 1 985 € / hlö, kun majoitus tapahtuu kahden hengen huoneessa. Lisämaksusta huone yhdelle + 750 € / henkilö.

 

Lisämaksusta saatavilla myös sivuttainen merinäköala + 150 € / hlö tai merinäköala + 265 € / henkilö kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneessa sivuttainen merinäköala lisämaksusta + 300 € / henkilö. Merinäköalahuonetta täydellä merinäköalalla ei voi varata yhden hengen huoneena.

 

Toimistomaksu + 15 € / varaus lisätään matkan hintaan. 

Tietoa matkasta

Hotelli kaikilla palveluilla

Turkin pitkän matkan all inclusive lomalla majoittuminen tapahtuu Sunprime C-Lounge**** hotellissa Alanyan rantakadun varrella, noin 4 km ydinkeskustasta. Tasokas, vain aikuisille tarkoitettu ja Alanyan parhaimpiin hotelleihin lukeutuva C-Lounge on kodikas hotelli, jossa erinomainen palvelu.

 

Pitkillä matkoilla hintaan sisältyy all inclusive -palvelut eli täysihoitoruokailut juomineen, myös paikalliset alkoholijuomat. Hotellissa on buffetravintola, jossa myös ulkoterassi merinäköaloin. Hotellissa myös kahvila, aulabaari, allasbaari, a la carte ravintola sekä rantabaari. Kaikissa huoneissa on parveke.

 

Valittavana joko perushuone, josta näköalat viereisiin rakennuksiin, osittainen merinäköala tai merinäköala. Hotellilla on myös oma ranta-alue (kuvassa alla), jossa aurinkovuoteet sekä uimalaituri mereen. Hotellissa on iso allasalue, spa-osasto saunoineen ja hoitoineen, myös kampaamo sekä sisäuima-allas. Hoidot lisämaksusta. Kuntosali ja pieni kauppa. Hotellissa on illallisen jälkeen iltaohjelmaa useana iltana viikossa. Katso kuvia rullaamalla alaspäin!

Hintaan sisältyy kaikki tarvittava – Pidämme sinusta hyvää huolta

Pitkä matka sisältää Finnairin reittilennot, ruumaan menevän matkalaukun, opastetut lentokenttäkuljetukset Turkissa sekä majoitus C-lounge hotellissa all inclusive palveluin. Aarrematkojen matkanjohtaja on mukana Turkissa koko matkan ajan ja hän järjestää yhteistä ohjelmaa sekä lisämaksullisia retkiä. Retket tehdään pääosin julkisilla kulkuneuvoilla omakustannushintaan. 

 

Matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi myös seuraavat Aarrematkojen yhteiset ohjelmat: info-tilaisuus, hotellikierros, orientaatiokävely hotellin ympäristössä, markkinoilla käynti sekä suomalaisena Turkissa-tilaisuus.

Sää kohteessa ja hotellin ympäristö

Marraskuu on sään suhteen hyvää aikaa Turkin rannikolla. Päivälämpötilat ovat 25 asteen molemmin puolin, yölämpötilat 15 asteen paikkeilla. Merivesi koko kuukauden yli 20-asteista. Hotellin ympäristössä on hyvät mahdollisuudet liikuntaan. Alanyan Itäisen rantakadun varrella sijaitsevasta hotellista pääsee keskustaan pitkin leveää jalkakäytävää, jonka varrella paljon istutuksia, penkkejä sekä koko kansan kuntoiluvälineitä. Jalkakäytävä jatkuu pitkin rantaa noin 20 km:n matkan. Taurus vuorten rinteillä on hyvät maastot kävelyretkiin, patikointiin sekä pyöräilyyn.

Galleria – Kuvia hotellista ja sen ympäristöstä

Matkan peruutusehdot

Varatessasi matkan voit perua sen seuraavin ehdoin:

Ennen 17.8.23 kuluton peruutus

17.8.23 jälkeen mutta ennen 18.9 = peruutuskulu 350 € / henkilö

18.9.23 jälkeen peruutuskulu = 100% matkan hinnasta

bottom of page